Όλοι μαζί για να βοηθήσουμε το Lucio Fusco! Σας περιμένουμε την Κυριακή 15 Απριλίου

Λίγες μόλις μέρες (Κυριακή 15 Απριλίου) έμειναν για το Φιλανθρωπικό πανηγύρι χαράς με σκοπό την οικονομική βοήθεια του μικρού Lucio Fusco, το οποίο  διοργανώνει τo Cyprus Fantasy League!

Ο Lucio Fusco είναι ένα αγόρι 3 ετών, γιος του Emiliano Fusco και υποφέρει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, χρειάζεται μια πολυδάπανη θεραπεία και προσπαθούμε με αυτό τον τρόπο να υποστηρίξουμε την προσπάθεια της οικογένειας.

To 3χρονο αγόρι πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για μια πολυδάπανη θεραπεία η οποία δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, ωστόσο δίνει σοβαρές πιθανότητες στο μικρό αγοράκι.

Μαζί με όσους ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του ποδοσφαιριστή και το Cyprus Fantasy League που διοργανώνει φιλανθρωπικό πανηγύρι χαράς, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Το πανηγύρι χαράς, που θα περιλαμβάνει τουρνουά ποδοσφαίρου, παιχνίδι με φουσκωτά για τα παιδιά, φωτογράφιση με αγαπημένους ποδοσφαιριστές, παιχνίδια survivor, φαγητό και δωράκια, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου στα γήπεδα Y&S στην Λεμεσό.

Η ιστορία του ποδοσφαιριστή που πέρασε και από τα κυπριακά γήπεδα, προκάλεσε ένα συγκινητικό «κύμα» συμπαράστασης.

Η εκδήλωση θα στηριχθεί από τα μέσα της MC Digital Media όπως επίσης και από τηλεοπτικά κανάλια Παγκύπριας εμβέλειας. Ελάτε μαζί μας να βοηθήσουμε! Ο Emiliano Fusco ζητά τη βοήθεια μας!

SHARE: