Το συγκινητικό βίντεο του Fusco και η πρόσκληση του για το φιλανθρωπικό πανηγύρι χαράς

Το Cyprus Fantasy League δίπλα στον ποδοσφαιριστή Emiliano Fusco και το παιδί του που δίνει τη δυσκολότερη μάχη στην πιο τρυφερή ηλικία. Για να νικήσει τον καρκίνο… Για να μπορέσει να ζήσει!

Ο γιος του Emiliano, Lucio Fusco, πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για μια πολυδάπανη θεραπεία η οποία δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, ωστόσο δίνει σοβαρές πιθανότητες στο μικρό αγοράκι.

Μαζί με όσους ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του ποδοσφαιριστή και το Cyprus Fantasy League που διοργανώνει φιλανθρωπικό πανηγύρι χαράς, την Κυριακή 15 Απριλίου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Το πανηγύρι χαράς, που θα περιλαμβάνει τουρνουά ποδοσφαίρου, παιχνίδι με φουσκωτά για τα παιδιά, φωτογράφιση με αγαπημένους ποδοσφαιριστές, παιχνίδια survivor, φαγητό και δωράκια, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου στα γήπεδα Y&S στην Λεμεσό.

Η ιστορία του ποδοσφαιριστή που πέρασε και από τα κυπριακά γήπεδα, προκάλεσε ένα συγκινητικό «κύμα» συμπαράστασης.

H MC Digital Media δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια αυτή που γίνεται για τον πιο ιερό σκοπό. Τη θεραπεία του 3χρονου αγοριού. Ελάτε μαζί μας να βοηθήσουμε! Ο Emiliano Fusco ζητά τη βοήθεια μας!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το μήνυμα που στέλνει στους αναγνώστες μας.

Νικητές στο παιχνίδι… Νικητές στη ζωή!

SHARE: