Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για την 9χρόνη που έμεινε ολομόναχη μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Κύμα» αγάπης και συγκινητική ανταπόκριση για την μικρούλα που έμεινε ολομόναχη στον κόσμο μετά τον χαμό της μητέρας του στη Λεμεσό.

Είναι το μικρό κοριτσάκι που η ιστορία του δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο. Από τα 9 της κιόλας χρόνια αναγκάζεται να βρεθεί αντιμέτωπη με την πιο σκληρή πλευρά της ζωής μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Η μητέρα του 9χρονού κοριτσιού έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλική αιμορραγία αφήνοντας το παιδάκι εντελώς μόνο στη ζωή αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος συγγενής, ούτε πατέρας για να τη μεγαλώσει. Το κοριτσάκι έχει τεθεί υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες βαθιά συγκινημένοι από την ιστορία του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε ολομόναχο στον κόσμο μόλις στα 9 του χρόνια, οι άνθρωποι του συνδέσμου γονέων του  ΚΖ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού Τιμίου Προδρόμου όπου φοιτά, ανέλαβε τη πρωτοβουλία να ανοίξει ένα τραπεζικό λογαριασμό σε μια προσπάθεια  να μαζευτούν χρήματα για το παιδί .

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις εισφορές του κόσμου θα δικαιούται να διαχειριστεί  το κοριτσάκι  όταν κλείσει τα 18 του χρόνια.

Η ανταπόκριση των Κυπρίων στην έκκληση για βοήθεια προς τη μικρούλα είναι συγκινητική.

Ακολουθεί η αυτούσια η ανακοίνωση του συνδέσμου με τις σχετικές πληροφορίες και τον αριθμό λογαριασμού όπου μπορείτε να κάνετε και εσείς τις εισφορές σας

SHARE: