Κύπριος συνελήφθη στις ΗΠΑ! Ζητείται οικονομική βοήθεια από την ομογένεια (pics)

Συνέλαβαν 30χρονο Κύπριο στις ΗΠΑ – Είχε λήξει η βίζα του – Έκκληση της Ομογένειας για οικονομική βοήθεια

Χειροπέδες σε Κύπριο φοιτητή πέρασε η Αστυνομία του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της National Herald πρόκειται για τον 30χρονο Ρένο Ευθυμίου ο οποίος ενώ επέστρεφε από το Οχάιο στο Σικάγο με λεωφορείο, κατά τη διάρκεια ελέγχου των τοπικών Αρχών μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ανανεώσει την άδεια παραμονής του στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στο εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρονται στοιχεία για την ζωή του 30χρονου και σύμφωνα με το οποίο, για οικονομικούς λόγους σταμάτησε τις σπουδές του και δούλευε.

Μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο είναι τα γενέθλια του και ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε μια ελληνική βραδιά σε εστιατόριο της Ελληνικής παροικίας της Νέας Υόρκης στην Αστόρια.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αμερικής, Φίλιππος Χριστοφόρου, επικοινώνησε με δικηγόρο που αναλαμβάνει σχετικές υποθέσεις ενώ φέρεται να πλήρωσε το ποσό των 2000 δολαρίων που χρειάζεται το Δικαστήριο για να αποφασίσει εάν θα τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση. Παράλληλα κάνει έκκληση στην κυπριακή ομογένεια για τη συλλογή χρημάτων έτσι ώστε να λήξει όσο το δυνατό πιο σύντομα η περιπέτεια του 30χρονου Ρένου.

Ο νεαρός παραμένει υπό κράτηση στη φυλακή Seneca County

Πηγή: National Herald

SHARE: