ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΣΚΟΠΟΒΟΛΉ “ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ” !

Συναισθήματα απόλυτης ικανοποίησης και λατρείας για το Άθλημα Δυναμικής Σκοποβολής με πιστόλι άφησε ο 5 σταδίων και 90 βολών Αγώνας για αρχάριους επιπέδου 1 που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Όμιλος Λεμεσού “SniperGold” στα πλαίσια του σκοπού που ειδικεύεται το Σωματείο μας και στόχων που έθεσε για διάδωση και μαζικοποίηση των Αθλημάτων Σκοποβολής κλειστού χώρου στο σύγχρονο εργαστήρι θεωρίας και μεθοδολογίας Σκοποβολής με έδρα τη πόλη της Λεμεσού.

Ο αγώνας ήτανε 2ήμερος και έλαβαν μέρος πέραν των 47 διαγωνιζομένων κάθε ηλικίας και διαφορετικών εθνικοτήτων μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου (Έλληνες-Ρώσοι-Άγγλοι-Ουκρανοί-Λευκορώσοι) οι οποίοι παρακολούθησαν την επεξήγηση του αγώνα υπέγραψαν τους κανόνες ασφαλείας και συμπεριφοράς με τα όπλα χειρός και στη συνέχεια αφού φόρεσαν τα απαραίτητα γυαλιά ασφαλείας πέρασαν στην αίθουσα Δυναμικής Σκοποβολής όπου και ξεκίνησαν κατά σειρά να εκπληρώσουν τις Σκοπευτικές ασκήσεις 5 γηπέδων που επιμελήθηκε ο Αδειούχος και Διπλωματούχος Προπονητής Σκοποβολής του Ομίλου μας κ.Αριστοκλέους Ε. Ο οποίος ήταν και ο Γενικός Υπεύθυνος διεξαγωγής αυτού του συναρπαστικού αγώνα.

Αξιοσημείωτο αυτού η μόλις 0:00:15 εκατοστά δευτερολέπτων που ήταν η διαφορά μεταξύ του 1ου με τον 2ο Νικητή στη κατηγορία των Ανδρών!

Νικητές Αγώνα

Κατ’.Ανδρών:
1ος Μιχαήλ Μίκης (95.95)
2ος Θεοδοσίου Πήτερ (96.10)
3ος Νικολάου Νίκ (99.95)

Κατ’ Γυναικών:
1η Κυριάκου Κασσιανή
2η Τσίστοβα Ξένια
3η Ρίτσαρσον Κέιτ

Κατ’ Νέων:
1ος Νοβικόβ Μπορίs
2ος Σοφοκλέους Αντώνης
3ος Μιχαήλ Μαρίνος

Καλύτερος Χρόνος απο Όλα τα γήπεδα Αγώνα : Αγκαρκοβ Βλαδίμηρ με 10:53
Καλύτερη Ευστοχία Χωρίς να δεχθεί βαθμούς ποινής σε όλα τα γήπεδα του αγώνα με 0 ποινή ο Νικολάου Νίκ.
Στους 2 προαναφερθέντες αφαιρείται χρόνος -10 δευτερολέπτων ώς επιβράβευση των ξεχωριστών ικανοτήτων τους στον αγώνα.

Δηλώσεις Υπ.Αγώνα:

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος και ξεχωριστά συγχαρητήρια στον κάθε Νικητή!
Ήταν όντως ένας ενθουσιώδες Αγώνας με αρκετή προσέλευση και ενδιαφέρον από τον κόσμο, ο οποίος ίσως είναι και ο καλύτερος από τις μέχρι στιγμής διοργανώσεις μας στα 4 χρόνια επίσημης παρουσίας του Ομίλου μας στο χώρο της Αθλητικής Σκοποβολής και συγκεκριμένα σε οτι μέχρι σήμερα παρουσιάσαμε σαν Όμιλος στο άθλημα που καθημερινά ολοένα και περισσότερο διαδίδεται δικής μου δημιουργίας και εφεύρεσης το 2016 αυτό της Δυναμικής Σκοποβολής με πιστόλι και τυφέκιο με σκοπό την ενασχόληση όλων των ενδιαφερόμενων και κάτοχων όπλων 4.5mm BBs’ τα οποία και επιτρέπονται από τον Νόμο της ΚΔ που πιστά στηρίζω και ακολουθούμε.
Καμία αποβολή για τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι τήρησαν αθλητοπρεπή συμπεριφορά και τους κανόνες ασφαλείας του αγώνα χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό οποιουδήποτε παρευρισκόμενου στο χώρο η δικό τους.
Μετά απο την εκπλήρωση των πρώτων 3ων σταδίων απο τα 5 που ήταν ο αγώνας ο Όμιλος μας δεξιόθηκε τους διαγωνιζόμενους και τις 2 ημέρες σε διάλειμμα 45 λεπτών και στη συνέχεια εκπλήρωσαν τα άλλα 2 εναπομείναντα γήπεδα. Η αυλαία έπεσε τη Κυριακή 04/03/2018 και ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους Νικητές!
Τις απονομές στους Νικητές έκαναν οι πρόεδρος του Ρώσικου κινήματος στη Κύπρο Εγώ ο Πολίτης κ. Volopaev Alexei ο οποίος έλαβε και μέρος στη διοργάνωση με πολύ καλό χρόνο αποτελέσματος 139.56 όπως και ό ΓΔ του Ομίλου μας ”SniperGold” κ.Αριστοκλέους Ε.
Ευχαριστούμε θερμά τους Megastores Anexartisias και την Go&Fun Cyprus για τα δώρα που έδωσαν το περαιτέρω κίνητρο στους διαγωνιζόμενους για το καλύτερο αποτέλεσμα!
Η Αθλητική Σκοποβολή είναι για Όλους!!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δοκιμαστικά στα Αθλήματα Σκοποβολής κλειστού χώρου που προσφέρει ο Όμιλος μας καλέσετε στο τηλέφωνο +357 99 201301 ή στείλτε μας e-mail στο [email protected] ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: SniperGold

SHARE: