Σοκαριστικό! Κατήγγειλε τον συγκάτοικο της ότι την βίασε και την κρατούσε αιχμάλωτη στη Λεμεσό

Κατήγγειλε τον συγκάτοικο της στη Λεμεσό ότι την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμα τους και ότι την βίασε – Όσα ισχυρίζεται 32χρονη αλλοδαπή – Χειροπέδες στον 31χρονο συγκάτοικο – Έρευνες από το ΤΑΕ Λεμεσού

Σύμφωνα με καταγγελία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, 31χρονος αλλοδαπός φέρεται να επιτέθηκε και να βίασε την 32χρονη επίσης αλλοδαπή συγκάτοικο του.

Η καταγγελία έγινε από την 32χρονη χθες βράδυ. Σύμφωνα με του ισχυρισμούς της, ο 31χρονος της επιτέθηκε και την βίασε, ενώ σύμφωνα πάντα με την καταγγελία την κρατούσε και αιχμάλωτη στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν μαζί και της ζητούσε να του δίνει χρήματα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, χθες κατάφερε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα χωρίς να την αντιληφθεί και μετέβη στην αστυνομία όπου προχώρησε σε καταγγελία. Ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αλλά ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης, ενώ εντός της ημέρας η 32χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

SHARE: