Σοκ. Μαχαίρωσαν 27χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία-Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

Μαχαίρωσαν 27χρονο σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία – Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία – Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 27χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Γύρω στις 2.15π.μ. σήμερα, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, ότι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, τραυματισμένος άνδρας. Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου εντόπισαν τον 27χρονο, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.30π.μ. σήμερα, ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από φιλικά του πρόσωπα και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ο ένας κρατούσε κι ο άλλος μαχαίρωνε τον 27χρονο. Οι λεπτομέρειες της απόπειρας φόνου στη Λευκωσία

Σταθερή κατάσταση της υγείας του 27χρονου στη Λευκωσία – Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας – Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον μαχαίρωνε – Οι λεπτομέρειες της απόπειρας φόνου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία με θύμα 27χρονο από το Πακιστάν.

Όλα έγιναν γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα,όταν, ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από φιλικά του πρόσωπα και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, η κατάσταση της υγείας του νεαρού, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση νωρίτερα, είναι σταθερή.

Πηγή: Cyprus Times

SHARE: