Συνέντευξη «φωτιά» της Βασιλικής Χατζηαδάμου: H αναφορά στην Καραντώνη και το ναι στον Alpha Κύπρου

Η Βασιλική Χατζηαδάμου λίγο πριν την πρεμιέρα απαντάει σε όλα….

Η παρουσιάστρια του ‘Όσο Υπάρχουν Τραγούδια” έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για όλα.

Φυσικά, ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παλιά της εκπομπή ”Παραδοσιακή Βραδιά” που σήμερα παρουσιάζει η Άντρη Καραντώνη.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε αν της λείπει κάτι από την εκπομπή η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης…

 «Θα ήταν εγωιστικό να αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζω φέτος τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν σημαίνει ότι έπαψα ν’ ασχολούμαι και να αγαπώ την παραδοσιακή μουσική. Μ’ αυτό μεγάλωσα. Είναι κομμάτι της δικής μου πορείας. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ή να το αγγίξει».

Τι ήταν αυτό, λοιπόν, που σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του Alpha Κύπρου;

Με τον Alpha συζητήσαμε αρκετά μέχρι να καταλήξουμε. Το concept που μου είχαν προτείνει, ταίριαζε με τα θέλω μου και με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και να προχωρήσω. Μετά το τέλος της συνεργασίας μου με την «Παραδοσιακή Βραδιά» στο Σίγμα, δέχτηκα τηλεφώνημα από στέλεχος του Alpha Κύπρου. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανήκω στο δυναμικό του. Η όμορφη συνεργασία που έχει ξεκινήσει και η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει μόνο όρεξη για δουλειά μου προκαλεί.

SHARE: