Μπράβο Γιαννάκη Οκκά! Το μεγαλείο ψυχής όταν εξαφανίστηκε στις Φοινικούδες ένα μικρό κοριτσάκι

Ποιος έκανε την αποκάλυψη;-Διαβάστε τι έκανε

Μεγαλείο ψυχής από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή….

Ο Γιαννάκης Οκκάς εκτός από ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και άνθρωπος με Α Κεφαλαίο.

Την ιστορία με το μικρό κοριτσάκι που χάθηκε στις Φοινικούδες το 2015 την διηγήθηκε, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Παπαδέλης ο οποίος αποκάλυψε την γενναιοδωρία και το μεγαλείο ψυχής του Γιαννάκη Οκκά.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ήταν ημέρα του κατακλυσμού του 2015 και είχε 20000 κόσμο στις Φοινικουδες. Πήγαμε με την οικογένεια μου για παγωτό. Καθως κάτσαμε η μικρή μου κόρη που ήταν μόνο 15 μηνών σηκώθηκε και ήρθε μαζί μου στο διπλανό τραπέζι που πήγα για να πάρω μια καρέκλα. Λάθος μας που το μετανιώνω ακόμη που δεν την είδαμε όταν σηκώθηκε. Γυρνάω πίσω και το μωρό είχε εξαφανιστει.

Με πιάννει πανικός και τρέλα. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν με την οικογένεια του ο Γιάννης Οκκάς. Ψύχραιμος και χρησιμοποιώντας το όνομα του κάλεσε αμεσως βοήθεια. Σε μόλις 15 λεπτά είχαν κλείσει όλοι οι δρόμοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πάει παρακατω.Ήρθαν σκιτσογραφοι… Σήκωσαν ελικόπτερο της αστυνομίας επικράτησε τρομερή κινητοποίηση
Ευτυχώς και με την βοήθεια του θεού τελικά το μωρό μετά από 30 λεπτά βρέθηκε σχεδόν μόνο του. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όμως την πολύτιμη και καθοριστική βοήθεια του Γιάννη Οκκά και θα τον ευχαριστώ για πάντα.

Χίλια Μπράβο!!!!!

SHARE: