Αποκαλυπτικό! Δεν θα πιστεύετε ποιος Κύπριος συμμετείχε σε παγκόσμιο διαγωνισμό καλλιστείων (pics)

Όλες οι πληροφορίες στο Johnny’s Blog!

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του Instagram ο πρώην παίχτης του Nomads με έβαλε σε περιέργεια και έτσι άρχισα το ψάξιμο!

Ο λόγος βέβαια για τον Κύπριο γυμναστή πρώην παίχτη του Nomads, Λευτέρη Χατζηιωάννου! Δύο μέρες πριν είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του κάνοντας ένα back in time!

Όπως θα δείτε φορώντας μόνο ένα τζιν φωτογραφιζόταν τότε για γνωστό περιοδικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Showbiz και του Johnny’s Blog ο Λευτέρης Χατζηιωάννου πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ανδρικά καλλιστεία εκπροσωπώντας την χώρα μας! Συγκεκριμένα έλαβε μέρος στο Manhunt International το 2005!

Μάλιστα σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ και του Johnny’s Blog ο πρώην παίχτης του Nomads Λευτέρης Χατζηιωάννου, κατάφερε και πήρε τον τίτλο του «Best Mediterranean Model» ανάμεσα σε 66 άλλες συμμετοχές κάνοντας περήφανη την χώρα του!

Οι προτάσεις έπεφταν βροχή και μάλιστα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και του Johnny’s Blog ο Λευτέρης Χατζηιωάννου είχε πρόταση από Αμερική για μια καριέρα ως ηθοποιός! Ο ίδιος όμως αρνήθηκε λόγω της οικογένειας του.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία στα καλλιστεία τότε φορούσε μια παραδοσιακή στολή φτιαγμένη από τα χέρια του σχεδιαστή μόδας Παντελή Μήτσου!

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:



 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για  ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας!! 

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/

SHARE: