Εγκαίνια Ιατρείου CP Derma Health (pics)

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Ιατρείου CP Derma Health

Σ’ έναν μοντέρνο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων, σε ένα από το κεντρικότερα σημεία της Λεμεσού, όπου στεγάζονται υψηλού επιπέδου θεραπείες σε γυναίκες και άντρες, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του ιατρείου CP Derma Health, που αποτελούσε σημαντικό στόχο για τον Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Χρίστο Παπαδημητρίου.

Το 2007, οπότε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ξεκίνησε για τον Χρίστο Παπαδημητρίου μια σημαντική επαγγελματική πορεία, που τον έφερε τον Αύγουστο του 2017 στο δικό του, ιδιωτικό ιατρείο στη Λεμεσό.

Στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο CP Derma Health του Χρίστου Παπαδημητρίου, πέρα από κλινική Δερματολογία και Αφροδισιολογία, Δερματολογία Παίδων, Ολοσωματικό έλεγχο σπίλων, όγκων και μελανωμάτων με τη μέθοδο της δερματοσκόπησης και χειρουργεία δέρματος και θεραπείες με laser.

 

Επίσης, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα θεραπειών όπως μπότοξ, θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, μεσοθεραπείες κ.ά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του CP Derma Health πατήστε εδώ

 

SHARE: