Οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex! (trailers)

Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg, μαζί στο «Justice League» του Zack Snyder! Παράλληλα, η Noomi Rapace υποδύεται επτά διαφορετικούς ρόλους, ενώ ο David Safier μας συστήνει μία… αλλόκοτη οικογένεια! 

 

Justice League
Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne στρατολογεί μια νέα σύμμαχο, την Diana Prince, για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο των εχθρών. Μαζί, πλέον, ο Batman, ο Superman και η Wonder Woman κινούνται γρήγορα και βρίσκουν σύμμαχους άλλους υπεράνθρωπους (Aquaman, The Flash και Cyborg) για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Αλλά παρά την ιστορική, όσο κι απρόσμενη δημιουργία της λίγκας των υπερηρώων, μπορεί να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων. Ο Zack Snyder παρουσιάζει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe. Από 16/11

 

What Happened to Monday?

Σε έναν απόμακρα μελλοντικό κόσμο που οι οικογένειες μπορούν να έχουν μόνο ένα παιδί, λόγω έκρηξης υπερπληθυσμού, επτά πανομοιότυπα δίδυμα πρέπει να αποφύγουν τον θάνατο, ενώ παράλληλα ερευνούν την εξαφάνιση ενός από τα αδέρφια τους. Ταινία επιστημονικής φαντασίας του Tommy Wirkola με την Noomi Rapace, να υποδύεται τις επτά αδελφές. Από 16/11.

 

Happy Family 

Η οικογένεια Βάνσμαν δεν είναι ακριβώς μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η Έμα, η μητέρα, ενθαρρύνει τους υπόλοιπους να αφήσουν κάτω τις διαφορές τους, πηγαίνοντας όλοι μαζί βόλτα σε ένα θεματικό πάρκο. Μετά από άκακο αστείο με μια κούκλα, η οποία τυχαίνει να είναι ο δαιμονικός μάγος Μπάμπα Γιάγκα, οι Βάνσμαν μετατρέπονται σε τέρατα. Η μητέρα γίνεται βρικόλακας, ο μπαμπάς Φρανκ γίνεται Φρανκενστάιν, η κόρη Φέι μούμια και ο γιος Μαξ καταλήγει λυκάνθρωπος. Ταινία κινουμένων σχεδιών βασισμένη στο best seller του David Safier. Από 16/11.

SHARE: