Ο Κύπριος Λευτέρης με τους Μαυρίδη και Αναδιώτη! Τους την είπε η Αποστολία-Δείτε τι θα συμβεί

Λίγο η πίεση, λίγο οι συνθήκες έχουν κάνει τους παίκτες και από τις δύο ομάδες πλέον, να χάνουν την ψυχραιμία τους!

Αρχικά, στην ομάδα της Φωτιάς, έχει δημιουργηθεί μία κλίκα που αποτελείται από την Αποστολία Ζώη, την Χριστίνα Κολέτσι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Τα κορίτσια ειδικά, της συγκεκριμένης παρέας παρεξηγούνται πολύ εύκολα και τα νεύρα τους είναι αισθητά!

Μία μικρή παρεξήγηση θα πάει να δημιουργηθεί στην ομάδα της Φωτιάς, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Λευτέρης φτιάχνουν ένα παγκάκι έξω από την καλύβα στην παραλία και η Αποστολία τους ζητάει να την βοηθήσουν να καθαρίσει το ψάρι. Τότε εκείνοι αρνούνται με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει: «Ναι κάτσε να φτιάξεις το παγκάκι, να δω τι θα φας το μεσημέρι! Το παγκάκι θα φας;».

Από την άλλη στην βίλα, εκεί που μένουν αυτή την εβδομάδα οι «Ωκεανοί» οι εντάσεις όλο και πληθαίνουν. Αυτή την φορά μία ατάκα του Μιχάλη Ζαμπίδη άναψε τα αίματα καθώς, ψηφίστηκε από 3 άτομα της ομάδας του για να αποχωρήσει κι εκείνος υποστήριξε πως όλο αυτό ήταν συνεννοημένο και σκηνοθετημένο! Αυτό πείραξε τον Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος του ζήτησε να δώσει εξηγήσεις μπροστά σε όλη την ομάδα…

Το σίγουρο είναι πως τον Μιχάλη Ζαμπίδη τον έχουν βάλει στο στόχαστρο καθώς τον θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά!
Το σημερινό αγώνισμα για την ομάδα των Ωκεανών θα κρίνει πολλά αφού θα αποδειχθεί σήμερα ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα αποφύγει την διαδικασία της αποχώρησης!

youweekly.gr

SHARE: