Αποκλειστικό: Οι πρώτες δηλώσεις της κούκλας συντρόφου του Κύπριου παίκτη του Nomads

«Ο Λευτέρης πιστεύω πως θα φτάσει στον τελικό-Η επίθεση που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του ήταν αναμενόμενη»

Επιμέλεια: Μαρίνα Χατζηχριστοδούλου

Ένας παίκτης, ο οποίος «έφερε» τα πάνω κάτω με το που πάτησε το πόδι του στο Nomads!

Ο Κύπριος, Λευτέρης Χατζηιωάννου από χθες μπήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών και πραγματικά έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Ήδη, οι «αντιδράσεις» από κάποιους παίκτες ήταν φανερό στο χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από την τηλεόραση του Αντ1. Ωστόσο, εμείς, σας παρουσιάζουμε, εδώ αποκλειστικά στη ShowBiz την κούκλα συντροφο του Κύπριου παίκτη, την Αλίκη Χαραλαμπίδου και τις πρώτες δηλώσεις της για τον Λευτέρη!

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, δεν δίστασε να μας απαντήσει σε όλα τα καυτά ερωτήματα που της θέσαμε.

Πως είδες τον Λευτέρη στο πρώτο αγώνισμα; Παρ’όλο που ο Γρηγόρης και η παραγωγή τον ενημέρωσαν πως είχε ασυλία αυτός δεν την δέχτηκε και ήθελε αμέσως να μπει στην αρένα.

Ο Λευτέρης είναι ένας θετικός άνθρωπος με καθαρό αγωνιστικό μυαλό. Χθες που τον είδα, μου φάνηκε πανέτοιμος να αγωνιστεί στο έπακρον. Είναι περήφανος για τον εαυτό του και ήταν αναμενόμενο να μην θέλει ασυλία γιατί νιώθει ικανός να πετύχει τους στόχους του με την αξία του. Ξέρει ότι θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίξω. Τον βλέπω να φτάνει μέχρι τα τελικά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί όλη αυτή η «επίθεση» προς το πρόσωπο του; Λόγω, ίσως, της καταγωγής του;

Αυτή η «επίθεση» στον Λευτέρη ήταν αναμενόμενη. Καταρχήν, μπήκε στο παιχνίδι σε μεταγενέστερο στάδιο στα μάτια των άλλων, φαντάζει πιο ξεκούραστος με καθαρό μυαλό, ίσως και με στρατηγική αφού είχε την ευκαιρία να δει το παιχνίδι πριν μπει μέσα. Νομίζω, τις επόμενες μέρες αυτές οι συμπεριφορές προς το πρόσωπο του θα καταλαγιάσουν.

Τώρα, αν δέχτηκε αυτή την ”επιθεση” επειδή είναι Κύπριος ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι. Με τους Έλληνες είμαστε ένα. Αγαπάμε την Ελλάδα και έχουμε επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις πολά χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν νιώσαμε την ζήλεια ή την αρνητικότητα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ποιους πιστεύεις πως θα ταιριάξει στο παιχνίδι; 

Γνωρίζοντας τον, πιστεύω πως θα ταιριάξει πιο πολύ με τα ιδεώδη της ομάδας των αθλητών στους Ωκεανούς, αν βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτούς και θα είναι με τον Ζαμπίδη και τον Κατσινόπουλο επειδή κάνουν πολεμικές τέχνες, καθώς και με την Βασιλική την οποία θαυμάζω και εγώ μιας και έκανε το άθλημα που έκανα όταν ήμουν μικρή, την ενόργανη γυμναστική. Από την άλλη, τώρα που είναι στην ομάδα της Φωτιάς, θα κάνει οτι χρειαστεί για να βοηθήσει την ομάδα του να αντέξει μέχρι και το έπαθλο. Εκτιμά και σέβεται τον κάθε παίκτη, θαυμάζει την πειθαρχία των αθλητών και ειδικά αυτών που έφτασαν μέχρι τα ολυμπιακά επίπεδα.

Επειδή και εσύ είσαι ένα αθλητικό άτομο, με χρόνια εμπειρίας στην ενόργανη γυμναστική και διατηρώντας την δική σου σχολή γυμναστικής και χορού στη Λευκωσία, θα δήλωνες συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

Θα ήθελα πάρα πολύ να νιώσω αυτή την εμπειρία στο έπακρο, αλλά δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και η σχέση μου με τα παιδιά μου δεν με αφήνουν να σκεφτώ σοβαρά ένα τέτοιο παιχνίδι. Αλλά, επειδή στην ζωή μας όλα είναι ένα ρίσκο, έμαθα να λέω ποτέ μην λες ποτέ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα παιδιά πως είδαν τον πατέρα τους στην τηλεόραση;

Τα παιδιά μας καλώς ή κακώς ζουν από μικρά τα δικά μας δύσκολα ωράρια λόγω δουλειάς. Ξέρουν πως ο πατερας του πήγε να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι αθλητικής εμβέλειας και είναι περήφανα γι’αυτόν. Είναι χαρούμενα και ανυπομονούν να δουν τα επόμενα επεισοδια στην τηλεόραση και να τον εναθρρύνουν με τον δικό τους τρόπο!

Ποια ειναι η Αλίκη Χαραλαμπίδου:

Γνωστή ως Alicia στο καλλιτεχνικό χορευτικό κόσμο της Κύπρου, άτομο της ενέργειας και της δημιουργικότητας  είναι ιδιοκτήτης της υπερσύγχρονης σχολής χορού και γυμναστικής Diversity wellness n dance studio. Διεθνής κριτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IDO και Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χορού Κύπρου.

SHARE: