Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε αναποφάσιστοι και ενώ υπάρχουν καλές προοπτικές για να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα ή συνεργασία, η αδυναμία σας να κατασταλάξετε κάπου, στέκεται εμπόδιο στην προκειμένη φάση. Η Σελήνη στους Ιχθύς σας καλεί να δώσετε έμφαση στην ομαδικότητα και καθώς σχηματίζει πολύ καλές όψεις με τον Δία, προβλέπεται αύξηση των κερδών σας. Ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα ερωτικά σας καθώς σχέσεις που ξεκινούν παθιασμένα, είναι πολύ εύκολο να μετατραπούν σε πεδίο μάχης λόγω ζήλιας και κτητικότητας. Σχέση/γάμος περνά έντονες διακυμάνσεις, εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων Αφροδίτης και Ουρανού.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα της καριέρας υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που έχουν να κάνουν κυρίως με λειτουργικά θέματα και καθώς εσείς «καίγεστε» για να γίνουν οι δουλειές σας, το άγχος θα είναι έντονο. Η μέρα δεν ευνοεί τις καινούριες συνεργασίες επειδή ο κίνδυνος αποτυχίας είναι εμφανής, είναι όμως μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε λύσεις και πληροφορίες. Είστε επιρρεπείς στις σπατάλες και οι διατροφικές σας συνήθειες επιβαρύνουν την υγεία σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε και τόση ζωντάνια, κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη να αλλάξετε συνήθειες και να κόψετε οτιδήποτε βλαβερό για τον οργανισμό σας. Ο μεταβολισμός σας θα σας απασχολήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει ανήσυχους σχετικά με τα οικονομικά σας και επειδή ξεκινάτε με το άγχος των υποχρεώσεων, η ένταση σας θα είναι μεγάλη. Ωστόσο, η ενίσχυση των πόρων σας μπορεί να έρθει από μια αναπάντεχη κατεύθυνση και αν κάνετε σωστό προγραμματισμό, θα τακτοποιήσετε τις οφειλές σας. Κάντε κράττει με τις σπατάλες. Ενώ έχετε χίλια δυο στο μυαλό σας που σας απασχολούν, πού βρίσκετε το ψυχικό σθένος να ασχολείστε και με λεπτομέρειες που χαλούν τη διάθεση σας και σας προκαλούν απογοήτευση; Αφήστε και τίποτε να πέσει κάτω. Μην καταγίνεστε με μικροπράγματα και χαλιέστε που δεν γίνονται με τον τρόπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας για τους Καρκίνους καθώς ο κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Δία και επαγγέλματα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία και τα παιδιά ευνοούνται πολύ, ενώ μια καλή είδηση θα έχει σχέση με το εξωτερικό. Ωστόσο, αφήστε τα χουβαρνταλίκια και μην σας παρασύρει σε σπατάλες η εύνοια των ημερών. Έχετε αστείρευτη όρεξη για ψυχαγωγία και δεν υπολογίζετε τις ελάχιστες ώρες ύπνου που σας απομένουν, όμως αργά ή γρήγορα, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις αντοχές σας που θα σας προδόσουν. Σήμερα δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπληρώσει τις δυνάμεις του και ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις είναι αρκετά ευοίωνες καθώς Δίας και Σελήνη σε αρμονικές όψεις φέρνουν άνοδο στα επαγγελματικά σας και αφθονία αγαθών και χρημάτων, οπότε είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα της εβδομάδας για τους Λέοντες. Βάλτε τους στόχους της ημέρας σε μια λίστα και προσπαθήστε να τους ολοκληρώσετε, μένοντας συγκεντρωμένοι σε αυτούς. Αρχίζει να αλλάζει πολύ έντονα το τοπίο όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και καθώς διευρύνεται ολοένα και περισσότερο ο κοινωνικός σας κύκλος, έχετε πολλές επιλογές είτε σε θέματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, είστε στις ερωτικές επαφές και το φλερτ. Θετική μέρα όσον αφορά τον γάμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύντομα ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς, θέματα σπουδών και επαφές ευνοούνται σήμερα και καθώς οι διανοητικές σας ικανότητες είναι στα ύψη, μπορείτε εύκολα να απορροφήσετε τις γνώσεις. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι, πως έχετε τη διαλλακτικότητα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε. Θέματα παιδιών είναι το βασικό σας μέλημα, μπορεί όμως να γίνετε υπερβολικοί και σε κάποιες φάσεις καταπιεστικοί προκειμένου να τα προστατεύσετε από πιθανές κακοτοπιές, έτσι όμως τα κατευθύνετε εσείς και σταδιακά θα αρχίσουν να χάνουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αποκτώντας μια άβουλη συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πέσει με τα μούτρα στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και επειδή περιμένετε πολλά από τον εαυτό σας, απογοητεύεστε όταν δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για καινούριες συνεργασίες μιας και ο κίνδυνος να σας διαφύγει μία παγίδα, είναι μεγάλος. Μην ενθουσιάζεστε με παχιά λόγια που θα ακούσετε. Εσείς που έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, έχετε πολλή έμπνευση και είστε αρκετά παραγωγικοί, οπότε αν συνεχίσετε με τους ρυθμούς που δουλεύετε, θα έχετε και περισσότερο υλικό για να το προωθήσετε είτε στο εξωτερικό, είτε στην εγχώρια αγορά. Δημιουργικές δραστηριότητες ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολλή αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα καθώς ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές που θα επιφέρουν σημαντικά κέρδη και έχετε δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα, που θα στηρίξει τις προσπάθειες σας. Ήλιος και Δίας στο ζώδιο σας σε πολύ δυναμικές όψεις προσελκύουν τύχη και ευχάριστα γεγονότα, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος για εσάς. Η σχέση σας έχει ξεπεράσει ορισμένα προβλήματα που σας προκαλούσαν αμφιβολίες και βλέπετε πιο ζεστά πλέον το ενδεχόμενο ενός γάμου. Επειδή δεν σας αρέσει να σας πιέζουν, ενδεχομένως να έχετε κόψει την φόρα στο ταίρι σας και θα πρέπει εσείς να θίξετε το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε καταφέρει να κάνετε κάποιες πολύ καλές συνεργασίες και υπάρχουν άτομα που συνεχίζουν να σας εκτιμούν και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας, κάτι που διευκολύνει πολύ τις προσπάθειες σας και σας βγάζει ασπροπρόσωπους. Ήλιος και Δίας σε δυναμικές όψεις ενισχύουν τον τομέα της ομαδικής προσπάθειας και μια καλή συνεργασία ξεκινά με φιλικό σας πρόσωπο. Φίλοι σας βοηθούν και θέλετε να τους το ανταποδώσετε. Η μέρα ευνοεί τις συνεστιάσεις και την επικοινωνία, οπότε μία έξοδος για φαγητό είναι μια καλή αφορμή για να εκφράσετε την εκτίμηση σας. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδα οι γενναιόδωροι Τοξότες και κινηθείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαφές και μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους ευνοούνται καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς διανύει τον συγκεκριμένο οίκο και είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε ένα νομικό ζήτημα, θέματα όμως Δημοσίου θα σας καθυστερήσουν πολύ. Σπουδές, και επαφές με πρόσωπα κύρους ευνοούνται και κάποιος θα σας στηρίξει σε ένα δύσκολο εγχείρημα. Σχέσεις με αδέλφια είναι σε αρμονία και αν έχετε κάποια υπόνοια πως μπορεί να υπάρχουν παράπονα που σας αφορούν, ή κάποιος να είναι δυσαρεστημένος από εσάς, είναι ιδανική μέρα για να το συζητήσετε. Ο διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν, αν διοχετεύσετε σε αυτές την ενέργειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας καλεί να εστιάσετε την προσοχή σε περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα και καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με Ήλιο και Δία, είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τέτοιου είδους θέματα. Στον επαγγελματικό τομέα μια ασυνήθιστη πρόταση συνεργασίας θα σας προκαλέσει έντονο προβληματισμό και συνάμα ενθουσιασμό. Η υπερανάλυση όσον αφορά τα ερωτικά σας, έχει ως συνέπεια να χάνεται ο αυθορμητισμός σας και να δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση σας. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που προσπαθείτε να προγραμματίσετε, αλλά δεν σας βοηθά καθόλου όλο αυτό το άγχος που σας έχει καταβάλλει.

ΙΧΘΥΣ

Η ευγένεια και το ήθος σας θα εκτιμηθούν δεόντως αν σας καλέσουν σε μία συνέντευξη και είναι ένα πολύ θετικό ξεκίνημα εβδομάδας για τους Ιχθύς. Ήλιος και Σελήνη σας κάνουν αγαπητούς στο περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να δρομολογούνται οι υποθέσεις σας δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια. Διοχετεύστε την ενέργεια σας στη σωστή κατεύθυνση. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας εσείς που είστε σε μια καινούρια σχέση και έχετε ψιλοαπογοητευτεί από την ερωτική σας ζωή. Θα βρείτε σε κάποιες φάσεις τις ισορροπίες σας, αλλά χρειάζεται χρόνος, πειραματισμός και κυρίως επικοινωνία, δίχως αναστολές.

 

lifo.gr

SHARE: