Φανταστικά τα σενάρια που θέλουν τον ALPHA να κόβει εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Μπαρούφα φαίνεται να είναι τελικά η είδηση που θέλει τον ALPHA Κύπρου να «κόβει» βραδινό show της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Για χάρη της ιστορίας να επισημάνω ότι ο ALPHA Κύπρου πότε δεν ανακοίνωσε επίσημα εκπομπή ή βραδινό show με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, ουδέποτε έγινε αναφορά σε τέτοιο θέμα ακόμα και σε προφορικό επίπεδο ούτε αφέθηκε να νοηθεί οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα στην πρόσφατη παρουσίαση προγραμμάτων του καναλιού.

Αντιθέτως η τελευταία κίνηση που ανακοινώθηκε από το κανάλι, δεν είναι άλλη από την μετεγγραφή της Βασιλικής Χατζηαδάμου. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω η παραγωγή είναι σε εξέλιξη και θα βγει στον αέρα στον δεύτερο μισό της σεζόν.

Σε επικοινωνία μου με τον ALPHA Κύπρου ζητώντας διευκρινήσεις, το κανάλι συγκεκριμένα μου δήλωσε πως: «O ALPHA Κύπρου δεν έχει ποτέ ανακοινώσει βραδινό show με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, ως εκ τούτου τα όσα γράφτηκαν για το θέμα αυτό απέχουν από την πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων ο ALPHA Κύπρου μελετά διάφορες προτάσεις και ιδέες για νέες βραδινές εκπομπές αλλά και παραγωγές μυθοπλασίας. Σε αυτή την φάση δεν έχει παρθεί καμία απόφαση άρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για  ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας!! 

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/

SHARE: