Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και δεν είναι κατάλληλη μέρα για καινούρια ξεκινήματα και συμφωνίες, τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας και με την βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας και τακτοποιείστε ένα διαδικαστικό θέμα που μπορεί να φρενάρει τα σχέδια σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί από την μια στιγμή στην άλλη και σήμερα που η αυτοπεποίθηση σας είναι σε υψηλά επίπεδα, πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την ευνοϊκή στιγμή. Φροντίστε την εμφάνισή σας, φορέστε το φωτεινό σας χαμόγελο και επιστρατεύστε τον αυθορμητισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις σας σήμερα, θα είναι όμως παραγωγική η μέρα και πρέπει να αντιμετωπίσετε με χαρά και αισιοδοξία το γεγονός ότι προχωρούν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις με γοργούς ρυθμούς. Τρέχοντα ζητήματα και διαδικαστικά θέματα ευνοούνται, δεν είναι όμως κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, φροντίστε να οργανωθείτε εγκαίρως, ώστε να αποφύγετε το άγχος και τον εκνευρισμό. Είστε λίγο εριστικοί σήμερα και μπορεί να φέρετε τον πανικό ζητώντας ευθύνες από τους άλλους, ακόμα και για κάτι που θα είναι ασήμαντο. Μη γίνεστε υπερβολικοί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επαγγέλματα που έχουν σχέση με την προώθηση υπηρεσιών δεν ευνοούνται σήμερα είναι όμως πολύ καλή ημέρα για όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις την εστίαση και την ψυχαγωγία. Συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες μπορούν να γίνουν, αρκεί να μη δεσμευτείτε με υπογραφές και συμβόλαια. Προσέξτε το άγχος σας να μην το μεταφέρετε στη δουλειά σας. Είστε προβληματισμένοι με τη σχέση σας και από την πολλή σκέψη, έχετε μπλοκάρει. Η συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και ίσως διαπιστώσετε πως βλέπετε τα γεγονότα πιο διογκωμένα από ότι είναι στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο ευνοεί την ομαδική προσπάθεια και εσείς που έχετε κοινό όραμα με τους συνεργάτες σας, μπορείτε να διευκολυνθείτε αρκετά. Ωστόσο, επειδή σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος να γίνετε πιεστικοί και απότομοι. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να δημιουργηθεί μια διαφωνία και πρέπει να δείξετε περισσότερη κατανόηση στην αγανάκτηση ενός μέλους της οικογένειας. Γενικά πρέπει να εκφράζετε περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τις ανάγκες των άλλων, ώστε να μην αισθάνονται μοναξιά και απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σας στον Υδροχόο σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις και έχετε αρκετή ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπαρξιακά θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας αποσυντονίζουν, από το μεσημέρι όμως και μετά, είστε σε καλύτερη ψυχολογία. Αναζητήστε καινούριες κατευθύνσεις εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας. Έχετε ξεπεράσει έναν πρώην έρωτα και είστε πρόθυμοι για καινούριες γνωριμίες, κάτι που αργά ή γρήγορα θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί την επικοινωνία και το φλερτ, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τον ερωτισμό σας και προσελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φιλοδοξίες σας ενδεχομένως να είναι πέρα των δυνατοτήτων σας, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε όταν δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας και να χάνετε την δυναμική σας. Πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να βαδίζετε μέχρι εκεί που μπορείτε. Η Σελήνη που περνά στην Υδροχόο, δεν ευνοεί τις υπογραφές συμβολαίων, ούτε τις διαπραγματεύσεις. Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει νευρικότητα και αμηχανία και μπορεί να σας χαλάσει τη βραδιά αν δεν κοντρολάρετε τον εαυτό σας, να μη μιλήσουμε για το ταίρι σας που θα νιώσει εντελώς άβολα στο όλο σκηνικό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ

Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, οπότε έχετε πολύ ενέργεια για να ασχοληθείτε με τρέχοντα θέματα, με διαδικαστικά ζητήματα, ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε την λήψη αποφάσεων μιας και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας θα είναι κακός σύμβουλος. Παρόλα αυτά, μπορείτε να κάνετε κάποιες πρώτες συζητήσεις και να συλλέξετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Πιθανή σύγκρουση με το ταίρι σας από μια ασήμαντη αφορμή, θα σας βάλει σε σκέψεις. Μπορεί να έχετε τραβήξει λίγο παραπάνω το σχοινί, αλλά κατά τη γνώμη σας, δεν δικαιολογείται τέτοιο ξέσπασμα. Όλα δικαιολογούνται αν φτάσει ο άνθρωπος στα όριά του. Αλλάξτε στάση και τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, όμως πρέπει οι αμοιβές σας να είναι επάξιες της προσφοράς σας για να είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των κόπων σας. Μη ρίχνετε την αξία σας και διαπραγματευτείτε σκληρά για να πετύχετε μια συμφέρουσα συμφωνία. Η μέρα είναι ασταθής και πρέπει να προσέχετε τις συνεννοήσεις σας. Πιθανή αδιαθεσία των παιδιών θα ανατρέψει τα σχέδια σας, όμως έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε κι εσείς τον χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δώσουν χαρά και θα ενισχύσουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε με κάθε είδους εκκρεμότητες και να βάλετε τάξη στις μελλοντικές σας υποθέσεις, καθώς έχετε αρχίσει να χάνετε τη μπάλα και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με απώλειες και παραλείψεις. Μη φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες, ώστε να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο, δεν ευνοεί καινούρια ανοίγματα. Έχετε πολλή συσσωρευμένη κούραση και αναζητάτε την ησυχία και τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Μπορείτε κάλλιστα να κλείσετε το κινητό σας και να αφιερώσετε χρόνο στην ανάπαυλα. Παράλληλα, κάντε και μια κούρα ομορφιάς που θα σας ξεκουράσει και θα ανανεώσει τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαδικαστικά και γραφειοκρατικά θέματα δεν ευνοούνται σήμερα και είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό, όπως είναι τα μελλοντικά σας σχέδια. Συλλογή πληροφοριών και κάποιες προσφορές που θα πάρετε, θα σας δώσουν μια πιο σφαιρική εικόνα για αυτά που έχετε στο μυαλό σας και θα αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε. Μπορεί να έχετε παραμελήσει το εαυτό σας λόγω των υποχρεώσεων και είναι ένας σημαντικός λόγος που είναι πεσμένη η ψυχολογία και η ερωτική σας διάθεση. Αγοράστε ένα καινούριο ρούχο, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, δοκιμάστε ένα καινούριο look και θα ανέβει κατακόρυφα η αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας τις πρώτες απογευματινές ώρες και καθώς οι όψεις της είναι δυσαρμονικές με αυτές του Δία, δεν ευνοούνται νέα εγχειρήματα, είναι όμως μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να ξεσκαρτάρετε τις ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν, από αυτές που είναι έξω από τα όρια των δυνατοτήτων σας. Σας χαρακτηρίζει μια υπερβολή όσον αφορά την έκφρασή σας και μπορεί πολύ εύκολα να σας παρεξηγήσει κάποιος, ειδικά αν δεν σας ξέρει και σας γνωρίζει για πρώτη φορά. Ρίξτε λίγο τους τόνους και θα προσελκύσετε περισσότερο το ενδιαφέρον των άλλων. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο βγάζει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σας και θέλετε να κρατήσετε άμυνες με τους πόρους σας, ώστε να είστε σίγουροι πως θα αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της οικογένειας. Επανεξετάστε όμως μια πρόταση συνεργασίας, δίχως απαραίτητα να δεσμευτείτε άμεσα. Η μέρα ευνοεί την συλλογή πληροφοριών. Βρείτε μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, ώστε να περνάτε κάποιο χρόνο δίχως να σκέφτεστε αυτά που σας απασχολούν. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να ασχοληθείτε με την προσφορά και τον εθελοντισμό. Εκεί θα συναντήσετε πρόσωπα με τα οποία θα έχετε κοινά ιδανικά και ενδιαφέροντα.

 

lifo.gr

SHARE: