Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα καθώς Άρης σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη στον Αιγόκερω και δεν θα λείψουν οι διαμάχες στον εργασιακό σας χώρο. Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είστε εσείς που έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση, καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες σχετικά με κοινόχρηστους πόρους. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία μπορεί να είναι έντονη, όμως υπάρχουν σημαντικά θέματα που σας κρατούν δέσμιους σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί πλέον και το μόνο που κάνετε είναι, υπομονή. Με υπομονή μόνο δεν μπορείτε να ζήσετε. Χρειάζεστε κι άλλα για να νιώθετε πλήρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχουν αυξηθεί τα έξοδα σας στον οικογενειακό τομέα (για σπουδές των παιδιών, κλπ) και η ανάγκη για ενίσχυση του εισοδήματός σας είναι έντονη. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μια τεράστια πηγή άγχους και έντασης για εσάς, όμως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για να βγείτε από το αδιέξοδο. Αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα. Για αρκετό καιρό εθελοτυφλούσατε και ελπίζατε πως θα διαλυθούν τα μελανά σημεία της σχέσης σας, τώρα όμως που έρχεστε αντιμέτωποι με την ωμή πραγματικότητα, ψάχνετε τρόπους για να δώσετε ένα τέλος όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Ανώδυνο τέλος είναι λίγο δύσκολο, τουλάχιστον αποφύγετε τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ανησυχία σας γύρω από περιουσιακά θέματα είναι έντονη και αυτές τις μέρες οι συνθήκες είναι λίγο εναντίον σας. Ωστόσο, πρόκειται για μια παροδική κατάσταση και σύντομα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αυτά που επείγουν τουλάχιστον. Στον τομέα των μετακινήσεων προβλέπονται εμπόδια που θα σας βγάλουν εκτός ρυθμού. Το πρωί σας απασχολούν θέματα καριέρας και το υπόλοιπο της ημέρας τα οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην έχετε διάθεση για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Επειδή δεν πρόκειται να ενισχύσετε την λίμπιντο σας υπολογίζοντας φόρους και οφειλές που έρχονται, ξεκολλήστε για λίγο και ζήστε στο παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένες υποθέσεις σας έχουν σκαλώσει και κινούνται με ρυθμούς χελώνας, στη στιγμή που υπάρχουν πολλά για να δρομολογηθούν. Σήμερα μια ευχάριστη ανατροπή θα επαναφέρει την τάξη στα οικονομικά σας και θα πάρετε μια μικρή ώθηση. Αποφύγετε τις πολλές εξυπηρετήσεις εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γιατί σας έχει «φάει» το φιλότιμο. Αρμονία και σύμπνοια στον οικογενειακό τομέα, σας μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς και θέλετε να προσφέρετε ό,τι καλύτερο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ελεύθεροι βλέπετε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης σχέσης και γιατί όχι, τη δημιουργία οικογένειας. Μην κάνετε τίποτα πάνω στον ενθουσιασμό σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε περάσει πολλές δοκιμασίες και είστε πλέον σίγουροι πως ορισμένα πράγματα είναι μονόδρομος για εσάς, κάτι που σας βγάζει από την διαδικασία του προβληματισμού σχετικά με το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας, ταυτόχρονα όμως, σας προκαλεί και πολύ άγχος αυτή σας η διαπίστωση. Έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς. Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση και ηρεμία για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας, όμως οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Σήμερα δώστε έμφαση στην ψυχική σας ευεξία είτε μέσω της επικοινωνίας με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, είτε μέσω της διασκέδασης και της επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ανατροπές στον οικονομικό τομέα σας προκαλούν ανησυχία μην τυχόν και χαλάσει μια συμφωνία – που βρίσκεται στα σκαριά – την τελευταία στιγμή, μπορείτε όμως να κερδίσετε χρόνο, αρκεί να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους συνεργάτες σας. Ερμής και Ποσειδώνας ευνοούν τα εργασιακά σας και είναι καθαρά θέμα διαχείρισης των καταστάσεων η εξέλιξή τους. Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την βελτίωση της εμφάνισής σας. Πάτε γυμναστήριο ή κάντε κάποιες ασκήσεις στον χώρο σας, κάντε μια κούρα ομορφιάς, τραφείτε με τα κατάλληλα τρόφιμα που θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας και φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη και η ένταση είναι χαρακτηριστική σήμερα. Οι μετακινήσεις σας γίνονται με δυσκολία, ορισμένες οικονομικές υποθέσεις έχουν φρενάρει εξαιτίας γραφειοκρατικών κολλημάτων και είστε πολύ κουρασμένοι ψυχικά, αλλά και σωματικά. Από το μεσημέρι και μετά, βελτιώνονται τα πράγματα. Αναζητάτε πως και πως κάποιες στιγμές ηρεμίας όπου θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, αλλά δεν έχετε αυτή τη πολυτέλεια καθώς είστε συνεχώς με κόσμο. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας, καθώς η μέρα ευνοεί την ενασχόληση με την βελτίωση του ψυχισμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μεγάλη έγνοια για τους συνεργάτες σας και προσπαθείτε να δίνετε ότι καλύτερο μπορείτε, υπάρχουν όμως και άτομα που δεν εκτιμούν την προσφορά σας και γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που το φιλότιμο σας σας οδήγησε σε αδιέξοδο και επειδή ισχύει το «δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ ανέβει στο σβέρκο», αλλάξτε τακτική. Έχετε παθιαστεί τρελά με ένα καινούριο πρόσωπο και σε κάποιες φάσεις χάνετε την ορθότητα στη σκέψη σας. Ωστόσο , πρέπει να είστε προσεχτικοί αποφεύγοντας τις υπερβολές όσον αφορά τις δεσμεύσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσετε τον ενθουσιασμό σας σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας ταλαιπωρούν λίγο ορισμένες καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα και το άγχος είναι έντονο, όμως αν κάνετε λίγη υπομονή, θα επανέλθουν οι ισορροπίες όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα δώστε έμφαση στην επικοινωνία και τις συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς προβλέπεται μια ευχάριστη ανατροπή από το μεσημέρι και μετά. Στον τομέα της φιλίας συμβαίνουν ορισμένα περιστατικά που σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τις προθέσεις των άλλων, όμως έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επικεντρωθείτε σε αυτούς που αξίζουν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα καθημερινής ρουτίνας θα σας απασχολήσουν κυρίως, μπορεί όμως να προκύψει και ένα νομικό θέμα από το παρελθόν που θα πρέπει να το τακτοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα σταθεροποιείται η κατάσταση και είστε πιο αισιόδοξοι, προσέξτε μόνο μην ξεφύγετε από το πλαίσιο των δυνατοτήτων σας και κάνετε υπερβολές με τα χρήματα σας. Περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον σας για καινούριες γνωριμίες, όμως επειδή δεν είναι στο χέρι σας να προκαθορίσετε τα γεγονότα, μη σας φανεί παράξενο αν σας γοητεύσει ένα πρόσωπο που θα μπει στον κοινωνικό σας κύκλο. Όλα είναι πιθανά και όλα να τα περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα ανατροπών εξαιτίας των δυσμενών όψεων Ουρανού και Ήλιου και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε αναπάντεχο μπορεί να σας συμβεί, ώστε να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε άμεσα. Μην περιμένετε τίποτα συνταραχτικό. Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε στις μετακινήσεις σας. Ή να μη γίνει τελικά μια συνάντηση που περιμένατε. Όσο ασχολείστε με το παρελθόν και το τι έγινε ή τι θα μπορούσε να γίνει, θα παραμένετε στάσιμοι και δεν θα μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε αποφασίσει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας, κάντε το, χωρίς να αναμασάτε συνεχώς τα λάθη που έχουν γίνει.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ καλή η μέρα για τα επαγγελματικά σας καθώς Ποσειδώνας και Ερμής σε αρμονικές όψεις φέρνουν κάποια καλά νέα σε θέματα καριέρας και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, με την απαραίτητη προσοχή πάντα. Πιθανή ασυνεννοησία με ένα οικείο σας πρόσωπο θα σας αποσυντονίσει σε κάποιες φάσεις της ημέρας. Ασχοληθείτε σήμερα με την βελτίωση της εμφάνισής σας, πάρτε για κάποιες ώρες ρεπό από την ζωή σας ή μάλλον από τις υποχρεώσεις σας καλύτερα και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι από το πιο ασήμαντο, μέχρι το πιο σημαντικό.

 

lifo.gr

SHARE: