Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι είναι πιο ευνοϊκές για να τακτοποιήσετε σημαντικά θέματα καθώς έχουμε τις αρμονικές όψεις Ερμή και Δία που θα σας διευκολύνουν, από το απόγευμα όμως και μετά, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας προκαλέσει μια μελαγχολική διάθεση και σε κάποιες φάσεις εκνευρισμό. Ημέρα δύσκολη για τον ψυχισμό σας. Σκέψεις και συναισθήματα που βρίσκονται κρυμμένα μέσα σας βγαίνουν στην επιφάνεια και δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε όλα αυτά που αισθάνεστε. Περάστε κάποιο χρόνο με διαλογισμό, γιόγκα ή προσευχή και δουλέψτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προτιμήστε να ασχοληθείτε με διάφορες εκκρεμότητες της δουλειάς σας και επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε αν σκοπεύετε να κάνετε αγορές. Η μέρα δεν ευνοεί τις καινούριες συνεργασίες εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Προσέξτε τις συναλλαγές σας. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις αν δεν δείξετε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας. Γενικά είστε λίγο αποστασιοποιημένοι αυτή την εποχή και αρχίζουν να δημιουργούνται αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ορισμένες συνθήκες αλλάζουν στον επαγγελματικό τομέα και συναντάτε εμπόδια που χρειάζονται χρόνο και χρήμα για να ξεπεραστούν, με αποτέλεσμα να είστε λίγο απογοητευμένοι. Ωστόσο, δεν πρέπει να το βάζετε κάτω καθώς μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά τα πράγματα μέσω μιας άλλης οδού που θα αποφέρει περισσότερα κέρδη με λιγότερα έξοδα. Θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αλλά επειδή προέχουν άλλες ανάγκες, μένουν πίσω οι δικές σας. Παρόλα αυτά, αν κάνετε μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο, θα ανακαλύψετε πολλές συμφέρουσες λύσεις για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τα «πρέπει» συγκρούονται με τα «θέλω» και είναι πεσμένη η διάθεση σας καθώς βλέπετε να εξαντλούνται οι πόροι σας σε οφειλές και υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης μιας και δεν το ‘χετε το επικοινωνιακό και προγραμματίστε μελλοντικές συναντήσεις. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε και μια έρευνα για κάτι που σας ενδιαφέρει. Η κτητικότητα σας αρχίζει να προκαλεί ασφυξία στο ταίρι σας και είναι θέμα χρόνου να σας κουνήσει το μαντήλι. Πάρτε λίγο τα πάνω σας, δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και μη δίνετε συνεχώς δικαιώματα σχετικά με τις ανασφάλειές σας. Δεν σας κολακεύει καθόλου.

ΛΕΩΝ

Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σας απασχολήσουν επαφές με το εξωτερικό και τους συνεργάτες σας και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια τεχνικής φύσεως. Ενδεχομένως να χάσετε για κάποιες ώρες την επαφή λόγω τεχνικών προβλημάτων και θα σας καταβάλλει το άγχος αν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Αργότερα μέσα στη μέρα, διευκολύνονται οι προσπάθειές σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει μελαγχολικούς και απόμακρους, αυξάνει όμως τη δημιουργική σας διάθεση και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ευεξία. Αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών τα έχετε χάσει λίγο στο μέτρημα του προϋπολογισμού σας και φοβάστε μήπως οι απώλειες οφείλονται σε κάποιο μακρυχέρη συνεργάτη. Ωστόσο, προτού να προσάψετε κατηγορίες, επανεξετάστε τα χρήματα σας και θυμηθείτε όλες τις αγορές που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Πιθανόν να βρείτε πώς δημιουργήθηκε το έλλειμμα. Ένας πρώην έρωτας επανέρχεται στη σκέψη σας και είστε κάπως μελαγχολικοί και σε κάποιες φάσεις μπορεί να γίνετε απότομοι με το ταίρι σας αν νιώσετε πως προσπαθεί να εισβάλλει στις σκέψεις σας και να αποσπάσει πληροφορίες. Αν έχετε την ευχέρεια να περάσετε κάποιο προσωπικό χρόνο, κάντε το.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά πρόσωπα συναντάτε αυτή την εποχή και όλο και κάτι ενδιαφέρον ακούτε, όλο και κάποια πρόταση μπορεί να σας κάνουν και γενικά είναι πολύ επικοινωνιακή η φάση που διανύετε. Σημαντικά πρόσωπα μπορεί να εκτιμήσουν τις ιδέες ή τις δεξιότητες σας και σύντομα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται τα οικονομικά σας. Έως τότε, φροντίστε να είστε προνοητικοί με τα χρήματα σας. Δεν είστε εντελώς σίγουροι σχετικά με το θέμα του γάμου και δεν μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον με το ταίρι σας, κάτι που του προκαλεί ανασφάλεια και αμφιβολίες. Ενδεχομένως να σας τρομάζουν οι ευθύνες ή να έχετε οικονομικά θέματα, όμως πρέπει να είστε ξεκάθαροι απέναντι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα συναντήσετε ορισμένα εμπόδια που θα παίξουν με την υπομονή σας αλλά στο τέλος θα τα ξεπεράσετε, το θέμα είναι με ποιο ψυχικό κόστος. Εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας, δεν βλέπετε να εκτιμώνται οι δεξιότητες σας όσο θα θέλατε και επειδή δεν είστε καθόλου ευέλικτοι, δύσκολα θα κλείσετε μια καινούρια συμφωνία. Οι απαιτήσεις σας είναι πλέον συγκεκριμένες όταν αναζητάτε ερωτικό σύντροφο και δεν σας εμπνέουν εφήμερες σχέσεις. Σήμερα, μπορεί να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θα θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Μην λέτε μεγάλα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα επαφών και συνεννοήσεων η σημερινή και προβλέπεται αρκετό τρέξιμο που θα είναι παραγωγικό. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και θα εισπράξετε χρήματα που σας τα είχαν υποσχεθεί, οπότε είναι μια καλή στιγμή όσον αφορά τους πόρους σας. Τακτοποιήστε ένα δάνειο που μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη αν συσσωρευθούν οι οφειλές σας. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε για τις ανάγκες τους, χωρίς να βαρυγκομάτε. Διαφορετικά, εξοικονομήστε κάποιες στιγμές για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να δώσετε την ενέργειά σας με χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πού σας χάνουν πού σας βρίσκουν σήμερα, όλο και κάτι ψάχνετε στα κρυφά εν ώρα εργασίας μέσω διαδικτύου και μάλλον έχει να κάνει με την εύρεση μιας παράλληλης δουλειάς. Ενδεχομένως να μην καλύπτουν οι αποδοχές σας τις ανάγκες σας ή να θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για μια αγορά, ένα ταξίδι ή μία επένδυση. Προσέξτε μόνο μη σας πιάσουν στα πράσα… Η δημιουργία οικογένειας είναι το φλέγον θέμα στον κύκλο σας και εσείς που δεν το έχετε στα άμεσα σχέδια σας έχετε αρχίσει να νιώθετε άβολα όταν σας ρωτούν αδιάκριτα γιατί δεν έχετε τεκνοποιήσει ακόμα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να δίνετε απαντήσεις σε όσους δεν σέβονται τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτιώνεται η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα και ανακτάτε την χαμένη σας αισιοδοξία, όμως δεν πρέπει να χάνετε την αντικειμενικότητα σας όταν ακούτε καινούριες προτάσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκσυγχρονίστε τις μεθόδους σας ώστε να συμβαδίζετε με τις απαιτήσεις της εποχής και υιοθετήστε πρωτοποριακές ιδέες που θα σας δώσουν το προβάδισμα. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον παραλογισμό ενός μέλους της οικογένειας, ώστε να μην πυροδοτήσετε κι εσείς την κατάσταση που είναι ήδη έκρυθμη. Αν δείτε πως δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, είναι προτιμότερο να αποστασιοποιηθείτε μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε αρχίσει να βαριέστε οικτρά στη συγκεκριμένη δουλειά που κάνετε καθώς δεν βρίσκετε κανένα ενδιαφέρον και σας φαίνεται η μέρα ατελείωτη. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μία έρευνα σχετικά με την προώθηση των ταλέντων σας και δεν αποκλείεται να βρείτε μία παράλληλη εργασία που θα αυξήσει τα κέρδη σας και θα σας δίνει την ικανοποίηση που αναζητάτε. Θέματα παιδιών σας δίνουν χαρά και έχει να κάνει κυρίως με τον πρόοδο τους. Ενδεχομένως να σκέφτεστε να τα επιβραβεύσετε με κάποιο δώρο και θα περάσετε αρκετό χρόνο σε αγορές, κάτι που θα σας προκαλέσει και μια ευχάριστη διάθεση. Πολύ καλή μέρα για τις σχέσεις σας.

 

lifo.gr

SHARE: