Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz

ΚΡΙΟΣ

Τις πρώτες πρωινές θα σας απασχολήσουν λογαριασμοί και οφειλές και δεν θα είστε οι πιο κεφάτοι άνθρωποι που υπάρχουν, αργότερα όμως μέσα στη μέρα θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι. Σε γενικές γραμμές είναι μία ήπια μέρα όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά. Επικοινωνιακά είστε πολύ καλύτερα από το απόγευμα και μετά και μπορείτε να δώσετε έμφαση στην προσωπική ή κοινωνική σας ζωή, ενώ παράλληλα μπορεί να προκύψει και μια ευχάριστη συνάντηση που θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και λογαριασμούς με χρήματα που θα τα λάβετε και που ενδεχομένως να τα είχατε ξεγραμμένα. Δώστε έμφαση στην επαφή με το κοινό σας και προωθείστε τις υπηρεσίες σας επιστρατεύοντας τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, που είναι και το ατού σας. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων. Η επαφή σας με άτομα που έχουν διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από εσάς, σας βάζουν σε ένα νέο τρόπο σκέψης, κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας καθώς διαπιστώνετε πως υπάρχουν περισσότερα και πιο σημαντικά πράγματα από το συνεχές κυνήγι υποχρεώσεων.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νιώθετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια επειδή έχετε καταφέρει να βάλετε τάξη σε οφειλές και χρέη προστατεύοντας τα περιουσιακά σας στοιχεία και είναι μια καλή μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, ξεκαθαρίστε από την αρχή τις υποχρεώσεις και μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Η διάθεσή σας για ψυχαγωγία είναι έντονη και από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Βόλτες με φίλους, μια ταινία στον κινηματογράφο ή ένα γεύμα στο αγαπημένο σας στέκι, θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερμής και Δίας επηρεάζουν θετικά τον τομέα της καριέρας και της φήμης και διευρύνεται σημαντικά ο κοινωνικός σας κύκλος. Η σκέψη σας είναι γύρω από επαγγελματικά ζητήματα καθώς επίσης και γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια και οι ιδέες σας είναι πολλές. Κατάλληλη μέρα για έρευνα και συλλογή πληροφοριών σχετικά με ένα καινούριο πλάνο. Από το απόγευμα και μετά, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και αφιερώστε χρόνο στην σωματική και πνευματική σας ευεξία. Διαβάστε ένα βιβλίο, παρακολουθείστε μια ταινία, ή συζητήστε με φιλικά σας πρόσωπα και απολαύστε απερίσπαστοι τις στιγμές.

 

ΛΕΩΝ

Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε ορισμένες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, θα εδραιωθείτε στη δουλειά σας και θα έχετε διάρκεια. Πάρτε πρωτοβουλίες ώστε να μην δίνετε την εντύπωση πως είστε άβουλοι και αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή, μην διστάσετε να τη ζητήσετε. Περιορίστε τις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις και φανείτε συνεργάσιμοι. Η φαντασία σας είναι σε υψηλά επίπεδα και η έμπνευσή σας θα τονώσει τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε για παράδειγμα πάνω σε καινούριες συνταγές τις οποίες θα απολαύσετε με την οικογένεια ή τους φίλους και θα είστε όλοι ικανοποιημένοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινήστε τη μέρα με θετική σκέψη και επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην χρονοτριβείτε. Παρ’ όλο που δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα, εσείς θα πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση, ώστε να αποφύγετε πιθανές κακοτοπιές, ή για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας. Με τα ερωτικά σας έχετε ορισμένα θέματα που πρέπει να επιλυθούν για να μπορέσετε να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες και καλό είναι να αρχίσετε να εκτιμάτε περισσότερο τον εαυτό σας, ώστε να βρείτε το ταίρι που πραγματικά σας αξίζει. Για να βρείτε την ολοκλήρωση που αναζητάτε, μην αρκείστε σε ημίμετρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα όνειρο θα σας επηρεάσει πού έντονα και ενδεχομένως να νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας εντελώς υποτονικά εξαιτίας της Σελήνης, με αποτέλεσμα να είστε γεμάτοι άρνηση για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα. Προσπαθήστε να ερμηνεύσετε το όνειρό σας, καθώς έχει να σας δώσει απαντήσεις σχετικά με τις προσδοκίες σας. Το αστείρευτο χιούμορ σας θα είναι για μια ακόμη φορά η αιτία που θα κάνετε τους άλλους γύρω σας να χαμογελούν και θα έχετε την ευκαιρία να γελάσετε πραγματικά με την ψυχή σας, οπότε απολαύστε το όσο περισσότερο μπορείτε μιας και το τελευταίο διάστημα σας έχουν «φάει» ο προβληματισμός και το άγχος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, τώρα που οι συνθήκες ευνοούν καινούρια εγχειρήματα και μην σπαταλάτε αδίκως το χρόνο σας με δραστηριότητες που δεν πληρούν τις απαιτήσεις σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θα πρέπει να έχετε τα απαραίτητα εφόδια. Έχετε μια αισιόδοξη διάθεση και όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε εκείνο το πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης που εδώ και αρκετό καιρό συνέχεια αναβάλλετε λόγω υποχρεώσεων. Κάντε το τώρα που είστε ορεξάτοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι στόχοι σας όσο κι αν φαίνονται σε κάποιους παρακινδυνευμένοι ή ανέφικτοι, μπορούν να υλοποιηθούν. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς και σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Αν μάλιστα μεθοδεύσετε σωστά τις ενέργειές σας, δεν έχετε να φοβάστε για καμία αποτυχία. Πάρτε ρίσκα όσο διανύετε αυτή τη θετική φάση της ζωής σας. Σχέσεις με γονείς χρειάζονται περισσότερο την προσοχή σας. Όσο κι αν πιστεύετε πως σας έχει καταπιεί η καθημερινότητα εις βάρος των διαπροσωπικών σας σχέσεων, πάντα υπάρχουν περιθώρια για να τις βελτιώσετε, αρκεί να το βάλετε ως προτεραιότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα απαιτεί ομαδικότητα καθώς προκύπτουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις στη δουλειά σας και θα δυσκολευτείτε αρκετά να τις φέρετε εις πέρας μόνοι σας, οπότε μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας. Από το μεσημέρι και μετά, οι ρυθμοί αρχίζουν να γίνονται πιο χαλαροί και μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι ανάγκες του/ης συντρόφου σας θα σας προβληματίσουν, ειδικά αν δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας. Αν σας ενδιαφέρει αυτή η σχέση, ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε κι εσείς κατά τον ίδιο τρόπο. Αν πάλι όχι, μην καταπιέζεστε, γιατί είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αύξηση των εσόδων σας θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να φέρετε εις πέρας όλα αυτά που αφήνατε πίσω τον τελευταίο καιρό λόγω οικονομικών δυσχερειών, οπότε προσπαθήστε όσο μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για μελλοντικές προσπάθειες. Αποφύγετε σήμερα την επίλυση διαφορών με το ταίρι σας και προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα, να συζητήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να ασχοληθείτε με τη φροντίδα των παιδιών. Όπως και να έχει, επιδιώξτε να ευξευμενίσετε τα πνεύματα και όχι να τα οξύνετε.

 

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες που προκύπτουν θα συμβάλλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας, οπότε φανείτε πρόθυμοι να ακούσετε με την απαραίτητη προσοχή τις νέες προτάσεις και δίχως να βάζετε το κακό με το μυαλό σας, καθώς προβλέπονται θετικές εξελίξεις. Δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Η ερωτική σας ζωή αν και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρ’ όλα αυτά σας δίνονται ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καλές φιλίες που θα έχουν διάρκεια, οπότε μην αποκλείετε κανέναν.

 

 

lifo.gr

SHARE: