Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο, ενισχύει τον τομέα συνεργασιών και γάμου και είναι ιδανική εποχή για εσάς που σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Επαγγελματικά ζητήματα μπαίνουν σε μια ροή και είστε γεμάτοι αισιοδοξία που βλέπετε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Εκδρομές και σύντομες εξορμήσεις, εκτός ότι θα συμβάλλουν στην σωματική και ψυχική σας ευεξία, μέσα από τις παραστάσεις που θα αλλάξετε, θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τους ελεύθερους, ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας γοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μέσα στο διήμερο, ειδικά εσάς που σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα, ή να ανοίξετε την δική σας επιχείριση. Γενικά έχετε καλή διάθεση και είναι ιδανική ευκαιρία να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και την οικογένεια. Αγορές για το σπίτι, βόλτες, παιχνίδι, ευνοούνται πολύ. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε αρκετά δραστήριοι και δεν λείπουν οι κατά καιρούς περιπέτειες με διάφορα πρόσωπα, είστε όμως απαιτητικοί και προκαλείτε άγχος στους άλλους. Μια εφήμερη σχέση που δεν προχώρησε, ενδεχομένως να επανέρθει στο προσκήνιο καθώς ο/η πρώην, μάλλον δεν σας έχει ξεπεράσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας αυτή την εποχή και σας πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα, έχετε όμως και αξιόλογους συνεργάτες που στηρίζουν το έργο σας. Μέσα στο διήμερο, σας δίνεται η ευκαιρία να οργανωθείτε, να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, καθώς τα εγχειρήματα είναι πολλά και χρήζουν προσοχής. Τώρα που είστε πιο ήρεμοι και έχετε ξεπεράσει τις αγωνίες σχετικά με τα θέματα της καθημερινότητα, στρέψτε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, ώστε να νιώθετε πλήρεις. Συναντήσεις, βόλτες, εκδρομές, ψυχαγωγία, σας φέρνουν σε επαφή με καινούρια πρόσωπα και όλο και κάποιο θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχετε φοβερή ρέντα αυτόν τον καιρό και όπου πάτε, με όποιους συνομιλείτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκύψει και κάποια συνεργασία. Βάλτε τα δυνατά σας τώρα που γυρίζει και μην αφήνετε καμία ευκαιρία αναξιοποίητη. Μέσα στο Σ/Κ θα έχετε πολλές συναντήσεις και συνομιλίες, που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Νέοι έρωτες μπαίνουν στην ζωή σας και βρίσκεστε σε δίλημμα καθώς σας φαίνονται εξίσου αξιόλογες ορισμένες περιπτώσεις. Προσέξτε μόνο και μην υπόσχεστε πράγματα πάνω στον ενθουσιασμό σας. Βιώστε τις στιγμές, απολαύστε τον έρωτά σας, αλλά μην περνάτε και βέρες από τη μια μέρα στην άλλη…

ΛΕΩΝ

Ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος εξαιτίας των εξελίξεων στον επαγγελματικό τομέα και το μυαλό σας είναι σε απολαύσεις και ψυχαγωγία καθώς θέλετε να γιορτάσετε την επιτυχία σας. Παράλληλα, σας έχει πιάσει και μία τάση να ανανεώσετε τον χώρο σας και είστε σε συνεχή κινητικότητα. Ιδανική εποχή για να δημιουργήσετε μια cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι. Συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση, μουσική, χορός, είναι ό,τι πρέπει για να εκτονώσετε το άγχος της καθημερινότητας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο. Καινούριες γνωριμίες και φλερτ ευνοούνται καθώς και η αναθέρμανση της σχέσης ή του γάμου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ακούσετε ένα πολύ καλό νέο και θα πάρετε μεγάλη χαρά οι Παρθένοι. Δίας και Ερμής σε αρμονικές όψεις προσελκύουν θετικά γεγονότα, που κυρίως έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Νέες συνεργασίες βρίσκονται καθ’ οδόν, τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Πολύ συχνά κρίνετε τους άλλους με την πρώτη ματιά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε πέσει έξω. Κάτι παρόμοιο μπορεί να σας συμβεί μέσα στο διήμερο, οπότε έχετε το νου σας και μην απορρίπτετε κανέναν/καμία αν δεν γνωριστείτε καλύτερα, καθώς είναι πολύ πιθανό στην πορεία να ενθουσιαστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

Πλανητικός συνωστισμός για εσάς τους Ζυγούς καθώς το Σάββατο εισέρχεται στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη που μαζί με Ήλιο και Ερμή, προκαλούν πολύ θετικό κλίμα γύρω σας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν δουλειές και προτάσεις μόνο και μόνο επειδή βρίσκεστε τη σωστή στιγμή, με τα κατάλληλα άτομα. Πολλές οι συζητήσεις και κάτι καλό θα προκύψει. Η αγάπη και ο έρωτας είναι στα φόρτε τους αυτές τις μέρες, εσείς είστε γεμάτοι τρυφερότητα με το ταίρι σας, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πολύ ερωτικοί και είναι ένα πολύ καλό διάστημα για τα ερωτικά σας, κάτι που ισχύει και για τους ελεύθερους. Δυνατές εμπειρίες προβλέπονται για εσάς που είστε πιο τολμηροί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένες γνωριμίες που μπορεί να μην τις θεωρούσατε σημαντικές, σας δίνουν την ευκαιρία να επεκταθείτε και είστε πολύ ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας μαζί με τον Ερμή επηρεάζουν θετικά τον τομέα της καριέρας και είναι πασιφανής η βελτίωση στα επαγγελματικά σας, οπότε μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο, ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και είναι ιδανική εποχή για να τονώσετε τη σχέση σας. Μία εκδρομή, ή ένα σύντομο ταξίδι, θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα ενισχύσουν την λίμπιντο σας. Οι ελεύθεροι, κάντε το πρώτο βήμα και μην το πολυσκέφτεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι Τοξότες, διανύετε μια πολύ καλή εποχή για τα επαγγελματικά σας εξαιτίας των αρμονικών όψεων του κυβερνήτη σας Δία με τον Ερμή και οι επαφές που θα κάνετε μέσα στο διήμερο, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν. Έπειτα από ένα διάστημα απογοητεύσεων, έχετε βρει τα κατάλληλα άτομα για να συμπορευτείτε και οι εξελίξεις είναι αξιόλογες. Βάλτε σε προτεραιότητα την προσωπική σας ζωή μέσα στο Σ/Κ, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και ενδυναμώνει τις σχέσεις σας. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα (παιδιά, σύντροφο) και προσπαθήστε να απολαύσετε τις στιγμές, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ευχάριστο προβλέπεται το διήμερο για τους Αιγόκερους, εξαιτίας των αρμονικών όψεων Δία και Ερμή που επηρεάζουν θετικά ψυχολογία και καριέρα. Η αύξηση του εισοδήματός σας, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και είναι μια καλή στιγμή για να αγορές ρούχων και αξεσουάρ, επιβραβεύοντας τον εαυτό σας. Είστε λίγο συνεσταλμένοι και περιμένετε να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του άλλου αν σας ενδιαφέρει ερωτικά, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, σας κάνει πιο αυθόρμητους και ξεπερνάτε τις αναστολές σας, κάτι που θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή μέσα στο Σ/Κ. Αφήστε τα ένστικτά σας να απελευθερωθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι θα σας εκνευρίσει και είστε ικανοί να αναβάλλετε συναντήσεις με φίλους, με αποτέλεσμα να μένουν τα σχέδια σας για το διήμερο στον αέρα. Γιατί δεν δοκιμάζετε να εκφράσετε με ήπιο τρόπο αυτό που σας ενόχλησε, ώστε να επιλυθεί και να μη χαλάσει το Σ/Κ σας; Σκεφτείτε το και πράξτε αναλόγως. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, ευνοεί τις σχέσεις σας. Δεν μπορείτε να υποκρίνεστε όταν κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή, όμως επειδή τέτοιου είδους θέματα είναι πολύ ευαίσθητα, πρέπει να φερθείτε με τακτ, δίχως να θίξετε ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χέρι σας είναι να βελτιωθούν τα πράγματα καθώς οι συνθήκες ευνοούν τα ερωτικά σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση της εμφάνισής σας και θα περάσετε αρκετό χρόνο στην προσωπική σας περιποίηση και φροντίδα καθώς και σε αγορές για τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές και θέλετε να ανανεώσετε και το look σας τώρα που γίνονται συνεχώς καινούρια πράγματα στη ζωή σας. Αποφύγετε τις σπατάλες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σας κάνει πιο τρυφερούς και εκφραστικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορείτε να αφοσιωθείτε στην οικογένεια, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς και άγχη. Εκδρομές και σύντομα ταξίδια ευνοούνται καθώς και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους.

 

lifo.gr

SHARE: