Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστες ηθοποιοί έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Χόλιγουντ το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με εμπλεκόμενο ένα από τα μεγαλύτερα «κεφάλαια» του Χολιγουντιανού κινηματογράφου!

Μάλιστα, πολλές γνωστές ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι ο Harvey Weinstein τις εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις προκειμένου να πάρουν μία θέση στο πάνθεον των διάσημων σταρ στο Χόλιγουντ.

Τα νέα στοιχεία σοκάρουν ακόμη περισσότερο αφού όπως αποκαλύπτει η New York Times ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του διάσημου παραγωγού ήταν η Angelina Jolie αλλά και η Gwyneth Paltrow στα πρώτα βήματα της καριέρα τους.

«Προειδοποιούσα τις γυναίκες που μου έλεγαν ότι θα συνεργαστούν μαζί του να έχουν το νου τους. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες είναι απαράδεκτη σε οποιοδήποτε κλάδο», είπε η Jolie στους New York Τimes.

«Ήμουν παιδί, ένιωθα τρομοκρατημένη», δήλωσε η Paltrow όταν εκείνος την συνάντησε, περιγράφοντας εκείνη την τραυματική νύχτα. «Όλοι ήθελαν από εμένα να κρατήσω το μυστικό», είπε η ηθοποιός περιγράφοντας τον παραγωγό «πότε φιλικό και υποστηρικτικό, πότε επιθετικό και νταή».

 

youweekly.gr

SHARE: