Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz.com.cy

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σας κάνει πιο κοινωνικούς και ευέλικτους, οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολους συνομιλητές και να τους πείσετε τελικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ιδανική ευκαιρία για να ρυθμίσετε τις οφειλές σας, για να ταξιδέψετε και να προωθήσετε μία ιδέα καθώς και αγορές του σπιτιού. Δεν θα αναγνωρίσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά εξαιτίας της τεράστιας αλλαγής του και θα νιώσετε ευγνώμονες που δεν έχετε αφήσει τον εαυτό σας στο έλεος του χρόνου. Με αυτή την αφορμή, θα περάσετε αρκετό χρόνο με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές μετακινήσεις και καθώς είστε αρκετά αγχωμένοι, μπορεί να κάνετε κάποια εσφαλμένη ενέργεια που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και είστε ευπρόσδεκτοι όπου πηγαίνετε, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Από το απόγευμα και μετά, θα σας απασχολήσουν θέματα συγγενικών σας προσώπων, τα οποία θα σας προκαλέσουν αρκετή κούραση. Μην αναλώνεστε με υποθέσεις τρίτων και κυρίως μην παίρνετε θέση, όσο κι αν προσπαθήσουν να σας μπλέξουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ορισμένες επαγγελματικές υποθέσεις ενδεχομένως να καθυστερούν, γίνονται όμως και καινούρια πράγματα στα επαγγελματικά σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας ευνοεί τις επαφές με το εξωτερικό, με συνεργάτες ή εργοδότες και είναι μια πολύ καλή μέρα για όσους ασχολείστε με τη συγγραφή, δημοσιογραφία, κλπ. Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε οικογένεια, Σελήνη και Δήμητρα σε αρμονικές όψεις ευνοούν την απόκτηση παιδιού, κάτι που θα πρέπει να το έχετε υπόψη και οι ελεύθεροι, ώστε να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις και να αποφύγετε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από πολύ νωρίς ξεκινάτε τη μέρα σας και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με τις εξελίξεις της δουλειάς σας καθώς βλέπετε να ανταμείβονται οι κόποι σας. Η Σελήνη στους Διδύμους εντείνει την ανάγκη σας να προωθήσετε σε ευρύτερο κοινό τις υπηρεσίες σας και είναι μια καλή στιγμή για να τις διαφημίσετε, για να στείλετε e-mail ή να κάνετε τηλεφωνήματα. Σκέφτεστε κάποιο πρόσωπο πολύ έντονα και θα το συναντήσετε, όμως δεν θα σας αφήσει και τις καλύτερες των εντυπώσεων αυτή η επαφή. Ενδεχομένως οι απόψεις σας να απέχουν έτη φωτός και να μην έχετε κανένα κοινό στοιχείο μαζί του πλέον, κάτι που θα σας απογοητεύσει.

 

ΛΕΩΝ

Γεμάτοι ενεργητικότητα και όρεξη για καινούρια πράγματα είστε οι Λέοντες και καθώς είστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσετε τη μέρα, προβλέπεται έντονη κινητικότητα και δράση. Πολλές οι ευκαιρίες που θα συναντήσετε, πολλά όμως και τα θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, οπότε όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ιδανική στιγμή για να κλείσετε ραντεβού για μελλοντικές επαφές. Θα βρεθείτε την σωστή στιγμή με τα κατάλληλα πρόσωπα και θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάτι που θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως μιας και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται, να γνωρίσετε και ένα νέο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης της δουλειάς σας και όχι με τα οικονομικά σας, ώστε να μη χάσετε την διάθεση και την δυναμική σας με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Στον επαγγελματικό τομέα προκύπτουν καινούριες συνεργασίες, οι οποίες θα ενισχύσουν το εισόδημα σας και θα φέρουν σταθερότητα στην ροή των χρημάτων σας. Θέματα υγείας που σας απασχολούν, σας προκαλούν αγωνία και έλλειψη διάθεσης να τα αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε ένα τσεκ απ για να ξέρετε πού βρίσκεστε και το κυριότερο, για να πάψετε να ταλαιπωρείστε αδίκως με όλες αυτές τις δυσάρεστες σκέψεις που σας κατακυριεύουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Πολλές οι σκέψεις σας και οι πληροφορίες σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα που σας ενδιαφέρει, όμως, χρειάζεστε τον απαραίτητο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα. Ένα νομικό ζήτημα θα έχει θετική έκβαση και θα συμβάλλει στην αύξηση των πόρων σας, οπότε θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με άνεση. Θέματα σπιτιού και παιδιών είναι το βασικό σας μέλημα από το απόγευμα και μετά και καλό είναι να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σας προκαλεί μια ανάλαφρη διάθεση και μπορείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με επιδιορθώσεις και οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να μην υπάρχει τίποτε χαλασμένο που να προκαλεί αρνητική ενέργεια. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε τη θετική αύρα του γραφείου ή της επιχείρησής σας και να τη νιώθουν και οι πελάτες σας. Ιδανική στιγμή για ανακαινίσεις, μετακομίσεις, κλπ. Στον τομέα της φιλίας υπάρχουν κόντρες και ανταγωνισμός με ένα άτομο που μπήκε σχετικά πρόσφατα στην παρέα, με αποτέλεσμα αντί να χαίρεστε όταν συναντάτε τους φίλους σας, να σας πιάνει εκνευρισμός και ένταση. Προσπαθήστε – όσο μπορείτε – να αποφεύγετε τέτοιους είδους επαφές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες αμελείτε συστηματικά, μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες απώλειες και σήμερα πρέπει να τις τακτοποιήσετε προτού ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και μπορείτε να πετύχετε πολλά, με ελάχιστη προσπάθεια. Ιδανική μέρα για να ρυθμίσετε τος οφειλές σας. Έχετε διάθεση για επικοινωνία με το ταίρι σας και μπορεί να γίνετε ανυπόμονοι και πιεστικοί μέχρι να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του. Θυμηθείτε μόνο, πως όταν είστε εσείς απασχολημένοι, δεν θέλετε να σας ενοχλεί κανείς και δείξτε περισσότερη υπομονή και κατανόηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στη ζωή σας και μία από αυτές, είναι η αλλαγή κατοικίας, όμως σας φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία και το αναβάλλετε συνεχώς. Ενδεχομένως να ακούσετε σχετικά με μια καλή ευκαιρία και αναγκαστικά θα πρέπει να κινητοποιηθείτε, ώστε να μη χαθεί. Η μέρα ευνοεί την λήψη αποφάσεων και τις διαπραγματεύσεις. Η Σελήνη στους Διδύμους, σας φέρνει πιο κοντά με αδέλφια, ανίψια, κλπ και μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη για να βελτιώσετε τις σχέσεις και να μοιραστείτε τα νέα σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο δώρο, προτιμήστε να είναι κάτι φτιαγμένο από εσάς, που θα το έχετε δημιουργήσει με περισσή αγάπη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με εμπόδια και καθυστερήσεις στον τομέα των μετακινήσεων και είναι προτιμότερο να τις αποφύγετε και να ασχοληθείτε με την οργάνωση της επιχείρησής σας. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις με το εξωτερικό, τις επαφές με εργοδότες και συνεργάτες και μπορείτε να ζητήσετε μία χάρη. Έχετε δοκιμάσει πολλές φορές και έχετε φτάσει πολύ κοντά στο να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή υπερισχύει ο φόβος να μη χαλάσει η φιλία σας και υποχωρείτε. Η μέρα, ευνοεί την έκφραση των συναισθημάτων σας και θα δείτε ανταπόκριση.

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε λίγο νωχελικοί σήμερα καθώς αισθάνεστε πηγμένοι από τη ρουτίνα της δουλειάς σας και η φαντασία σας τρέχει σε όμορφες στιγμές του διημέρου που μας πέρασε. Η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και δεν ευνοεί την επικοινωνία καθώς έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Κάντε κάτι διαφορετικό και αυθόρμητο και μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Η ερωτική σας ζωή χρήζει τόνωσης και σήμερα οι συνθήκες είναι με το μέρος σας. Αλλάξτε διαδρομές, πάτε σε διαφορετικά μέρη και συναντήστε άτομα που έχετε να δείτε εδώ και αρκετό καιρό.

 

 

lifo.gr

SHARE: