Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους Κ-Cineplex (7-14/9)

Ξεχωρίζει το remake της ταινίας τρόμου «It» του Stephen King!

 

It

Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, όταν θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Pennywise, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.  Το «It» ένα από τα πλέον αγαπημένα βιβλία τρόμου του Stephen King με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να τρομάξει και τους κινηματογραφικούς θεατές, φέτος το Σεπτέμβρη, σε σκηνοθεσία του Andy Muschietti («Mama»). Με χρονολογία κυκλοφορίας το 1986 αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιβλία τρόμου των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα καλύτερα βιβλία στην πλούσια βιβλιογραφία του συγγραφέα.

Πρεμιέρα 7/9

 

Logan Lucky 

Προσπαθώντας να ανατρέψουν την οικογενειακή κατάρα, τα αδέλφια Jimmy, Mellie και Clyde Logan, διοργανώνουν μια περίτεχνη ληστεία που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της θρυλικής κούρσας Coca-Cola 600 στην πίστα της Σάρλοτ, στο Κόνκορντ της Βόρειας Καρολίνας, κατά το Σαββατοκύριακο της Εθνικής Ημέρας Μνήμης. Channing Tatum, Katie Holmes και Daniel Craig πρωταγωνιστούν στην ταινία δράσης του καταξιωμένου σκηνοθέτη  Steven Soderbergh «Logan Lucky». 

Πρεμιέρα 7/9

 

Overdrive

Ο Andrew και ο Garrett Foster, δύο αδέλφια, είναι κλέφτες που εξειδικεύονται σε πολυτελή αμάξια, μονάχα τα πλέον ακριβά. Κάποιος τους προσλαμβάνει να κλέψουν μια πανέμορφη Bugatti 1937 αξίας εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ταξιδεύουν ως τα νότια της Γαλλίας για τη δουλειά. Αλλά εκεί πιάνονται, και ο Jacomo Morier, το τοπικό αφεντικό του εγκλήματος και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, δεν το παίρνει ελαφριά. Ως ανταλλαγή για τη ζωή τους, θα πρέπει να κλέψουν ένα αμάξι από τον Μax Klemp, τον βασικό αντίπαλο του Morier. Αλλά όχι ένα τυχαίο αμάξι, μα Ferrari 250 GTO του 1962, το πλέον ακριβό που υπάρχει.

Πρεμιέρα 7/9

SHARE: