Ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στη Showbiz.com.cy 

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να είναι ο νέος σας εργοδότης ή κάποιο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Φροντίστε να είστε ευγενικοί και ακούστε προσεχτικά τους συνομιλητές σας, ώστε να μη γίνει κάποια λάθος συνεννόηση.   Στον τομέα της φιλίας κάνουν την εμφάνιση τους ορισμένα σύννεφα και είστε σε ένταση καθώς αισθάνεστε αδικημένοι. Ωστόσο, δεν πρέπει να αναλώνεστε με πρόσωπα – όποια κι αν είναι αυτά – και καταστάσεις που σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.

 ΤΑΥΡΟΣ

Ένα αισθηματικό ζήτημα που σας απασχολεί, σας βγάζει εκτός ρυθμού και προκειμένου να αισθανθείτε καλύτερα, η πρώτη σκέψη σας είναι πώς θα κάνετε αγορές για τον εαυτό σας. Μην παρασύρεστε από τα αισθήματα σας και ανακαλύψτε άλλους τρόπους εκτόνωσης. Ιδανική μέρα για ψυχανάλυση και εσωτερική αναζήτηση.   Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο που σας προκαλεί έντονα συναισθήματα, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε λόγω διαφοράς κοινωνικού στάτους, οικονομικής κατάστασης, κλπ. Εσείς που είστε σε σχέση, βάλτε περισσότερη ποικιλία στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε μία κρίσιμη κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα. Μην χάνετε καθόλου χρόνο και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί πιθανές λύσεις, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψετε να ζητήσετε βοήθεια από το περιβάλλον σας. Οικονομικά, έχετε την ευχέρεια να καλύψετε ανάγκες.   Υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα στη σχέση σας, που ξεφυτρώνουν συνήθως όταν ζορίζεται η κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνονται ομηρικοί καβγάδες. Μην αποφεύγετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας. Ο ρομαντισμός σας (των ελεύθερων) ας είναι σε λογικά πλαίσια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα προβλέπεται αρκετά αποδοτική καθώς αρχίζουν πλέον να φαίνονται τα αποτελέσματα προηγούμενων προσπαθειών και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για την αύξηση των καθηκόντων σας. Στον οικονομικό τομέα είναι ασταθής η ροή των χρημάτων σας και δεν σας επιτρέπει να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Κρατήστε άμυνες.   Μπορεί να γίνετε πιεστικοί και γκρινιάρηδες αν δεν ικανοποιηθεί μία επιθυμία σας και θα προκαλέσετε στεναχώρια στο περιβάλλον σας. Επειδή με τη μίρλα δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσω εποικοδομητικών δραστηριοτήτων.

ΛΕΩΝ

Είστε ανένδοτοι σχετικά με μία εμπορική συμφωνία και μπορεί να χάσετε μια πολύ καλή ευκαιρία αν δεν σκεφτείτε τα μακροπρόθεσμα οφέλη της. Η μέρα είναι απαιτητική όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας, από το μεσημέρι και έπειτα όμως, μπορείτε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.   Η σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει ψυχραθεί και δεν υπάρχει τρόπος να το πλησιάσετε, εκτός κι αν ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία του. Αυτό όμως, είναι σκέτος εκβιασμός, στον οποίο αν υποκύψετε, θα ζήσετε μες στην καταπίεση και τη δυστυχία. Σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μπερδεύετε αισθηματικά ζητήματα με επαγγελματικά, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, διαφορετικά προβλέπονται περιπέτειες τόσο στον τομέα της καριέρας, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Η ανάγκη σας να σπάσετε τα δεσμά και να ζήσετε έντονα συναισθήματα, σας ωθεί σε παρακινδυνευμένες ενέργειες που δεν θα σας βγούνε σε καλό.   Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση. Μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας, να αγοράσετε ρούχα και αξεσουάρ, ή να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Προσπαθήστε μόνο, να είστε προνοητικοί με τα χρήματα σας.

Διαβάστε επίσης τις εβδομαδιαίες ζωδιακές προβλέψεις στο Thebloggers

ΖΥΓΟΣ

Περιορίστε σήμερα τις ευθύνες σας, ώστε να ολοκληρώσετε διάφορες εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευθεί. Η μέρα ευνοεί την τακτοποίηση ενός γραφειοκρατικού θέματος καθώς και την επανεξέταση του προϋπολογισμού σας. Σημαντικές αγορές και επενδύσεις, καλύτερα να τις αποφύγετε καθώς επικρατεί έντονη αστάθεια στον οικονομικό τομέα.   Η εμφάνιση σας μπορεί να σας απασχολεί περισσότερο από όσο χρειάζεται και είναι καιρός να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να παρατήσετε κάθε προσπάθεια βελτίωσής της. Μη θυμώνετε με το ταίρι σας όταν σας λέει πως του αρέσετε όπως είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ολοκληρώνονται σήμερα και θα πρέπει να εξετάσετε προσεχτικά τα οφέλη που αποκομίσατε. Επειδή οι πληροφορίες είναι πολλές και συγκεχυμένες στο μυαλό σας, αφήστε για λίγο στην άκρη αυτά που σας απασχολούν, ώστε να ξελαμπικάρετε και να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε αν είναι να πάρετε μία απόφαση.   Στον τομέα γάμου/σχέσης πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Ενδεχομένως να έχετε την εντύπωση πως είναι όλα ρόδινα, όμως υπάρχει κάτι που στεναχωρεί το ταίρι σας και κατά πάσα πιθανότητα είναι η έλλειψη επικοινωνίας. Τα χρήματα (μόνο) δεν φέρνουν την ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας σας τα χαλάει λίγο, όχι επειδή δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις, αλλά επειδή προκύπτουν ανάγκες μελών της οικογένειας για τις οποίες δεν μπορείτε να αδιαφορήσετε και συνέπεια αυτού είναι η μείωση των χρημάτων σας. Ωστόσο, είστε ικανοποιημένοι που τα φέρνετε βόλτα κι ας μην ικανοποιούνται οι προσωπικές σας επιθυμίες. Το καλό που κάνετε θα σας επιστραφεί.   Η συμβουλή ενός φιλικού σας προσώπου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αισθηματικό αδιέξοδο μία ώρα αρχύτερα. Ειδικά εσείς που είστε προσφάτως χωρισμένοι, πρέπει να ενισχύσετε τη διάθεση σας μέσω συναντήσεων και επαφών με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να δείτε ένα όνειρο που θα σας προβληματίσει, όμως είναι πολύ πιθανό να είστε επηρεασμένοι από κάποια γεγονότα που επιδρούν στο υποσυνείδητο σας. Η μέρα είναι αρκετά βατή, δεν προβλέπεται κάτι δυσάρεστο και εκείνο που πρέπει να κάνετε, είναι να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας. Ιδανική μέρα για διαπραγματεύσεις.   Η ερωτική σας ζωή περνά σκαμπανεβάσματα (όπως όλων) και δεν είναι λόγος για να προεξοφλείτε το μέλλον της σχέσης σας. Σε κανενός τη σχέση δεν είναι όλα ρόδινα και υπάρχουν προβλήματα ακόμα και στα καλύτερα σπίτια. Αφήστε λίγο το χρόνο να κατευνάσει τα πνεύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με επιμονή και ψυχραιμία μπορούν να ξεπεραστούν και οι πιο δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να μη χάνετε το κουράγιο και την πίστη στις δυνατότητες σας. Η μέρα μπορεί να είναι κουραστική, όμως θα φέρετε εις πέρας σημαντικά θέματα και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Μη διστάζετε να ζητήσετε τη συμβουλή ή τη βοήθεια ενός έμπειρου ατόμου.   Στον ερωτικό τομέα υπάρχει η ευμενής επιρροή της Αφροδίτης και είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τους ελεύθερους. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να γεννηθεί αν ξεπεράσετε τις αναστολές σας.

ΙΧΘΥΣ

Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν γνώμες τρίτων αν έχετε πάρει τις αποφάσεις σας σχετικά με ένα σημαντικό ζήτημα που σας απασχολεί. Ενδεχομένως να έχει σχέση με ένα νέο εγχείρημα που δεν αποκλείεται να φαίνεται σε κάποιους πολύ ριψοκίνδυνο. Αν έχετε μελετήσει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, προχωρήστε. Η τύχη ευνοεί (ορισμένες φορές) τους τολμηρούς.   Ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας σας χρειάζεται κοντά του. Ωστόσο, μπορεί να μη σας το πει, προκειμένου να μην προκαλέσει ανησυχία. Ενισχύστε τις επαφές μαζί του, προσπαθήστε να το στηρίξετε και το κυριότερο, να το κάνετε να νιώσει πως δεν σας είναι βάρος. Φερθείτε με τρυφερότητα.

lifo.gr

SHARE: