«Είχα σοβαρές κρίσεις…» Η Σόφη Πασχάλη εξομολογείται τα προβλήματα υγείας της μετά το Survivor!

Τι λέει για τη διαμάχη Κοκκινάκη-Σπαλιάρα;
Στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ’ μίλησε η Σόφη Πασχάλη. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων, όπως ήταν φυσικό, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor και τα τεκταινόμενα, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

«Επαθα γαστοοισοφαγική παλινδρόμηση, και είχα σοβαρές κρίσεις, πιστεύω θα το ξεπεράσω. Λόγω του φαγητού, επειδή από την αφαγία επιστρέφεις στη συνεχή λαιμαργία. Αυτό που έγινε με Κοκκινάκη και Σπαλιάρα, είναι παρεξηγήσεις, εντάσεις, και στο διά ταύτα το λύνουμε, πάντα το λύναμε.

Όλοι ξέρουμε ότι είναι τηλεοπτικό προϊόν και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει μοντάζ. Όλοι το φοβόμαστε αυτό, ειδικά όσοι ξέρουμε από τηλεόραση, αλλά όλα καλά. Αυτό που μετράει είναι ότι από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα, η αγάπη που λαμβάνω είναι τεράστια. Είναι αστεία όσα ακούγονται για σεξ, δεν μας έρχεταικαν η διάθεση!» κατέληξε η Σόφη Πασχάλη.

Οι δηλώσεις της πρώην παίκτριας περί αποχής από το σεξ, προκάλεσαν το σχόλιο της παρουσιάστριας, η οποία αρκέστηκε να δηλώσει: «Εγώ ρώτησα και μου είπαν ότι οι γυναίκες δεν το έχουν καθ΄λολου στο μυαλό τους, αλλά οι άντρες το έχουν» σχολίασε αμέσως μετά. Δείτε τι είπε η Σόφη Πασχάλη στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr

SHARE: