Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός διεμφυλικού άνδρα – Πώς έγινε από κούκλα… κούκλος

«Μην κρίνεις ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του», γράφει ο Jaime σε ανάρτησή του στο Instagram

 

Το απίστευτο ταξίδι της μετάβασης από το γυναικείο φύλο στο ανδρικό καταγράφει με τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Jaimie Wilson, ένας 21χρονος διεμφυλικός νεαρός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πολεμήσει τις προκαταλήψεις που συνοδεύουν τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου.

Ο Jaimie, ο οποίος γεννήθηκε ως κορίτσι στην κλειστή κοινωνία μιας μικρής κωμόπολης στο Μίσιγκαν, ένιωθε από μικρός ότι ήταν διαφορετικός. «Θυμάμαι ότι από τα πέντε μου σκεφτόμουν πως όταν μεγαλώσω θα γίνω αγόρι», εξομολογείται ο ίδιος στο cosmopolitan.com. Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς του συνέβαινε και να πάρει την απόφαση να μιλήσει στους συντηρητικούς γονείς του.

Ακόμα και τότε, εκείνοι δυσκολεύτηκαν να αποδεχτούν ότι η εντυπωσιακά όμορφη κόρη τους όχι μόνο ένιωθε έλξη για τις γυναίκες, αλλά στην πραγματικότητα αισθανόταν εγκλωβισμένη σε λάθος κορμί. Η ψυχολογική πίεση που άρχισαν να ασκούν στον Jaimie οι γονείς του και τα αδέρφια του ήταν τόσο μεγάλη, που αναγκάστηκε, πριν ακόμα κλείσει τα 18, να εγκαταλείψει το σπίτι του και να καταφύγει σε μια κοινότητα LGBT.

«Μου απαγόρευσαν να ξαναπάω σπίτι, επειδή ανησυχούσαν τι θα πει ο κόσμος. Από τότε έχουν προσπαθήσει να με προσεγγίσουν αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία σχέση με την οικογένειά μου», λέει σήμερα ο Jaimie. Σύμφωνα με τον ίδιο, η άρνηση των συγγενών και των γνωστών του να αποδεχτούν την νέα ταυτότητα φύλου που επέλεξε για τον εαυτό του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι, πριν από τη μετάβασή του, ήταν η τυπική «όμορφη, ξανθιά κοπέλα της αμερικανικής επαρχίας»

«Όλοι νόμιζαν ότι είχα πάθει ένα είδος νευρικού κλονισμού και δεν καταλάβαιναν ότι αυτές οι σκέψεις υπήρχαν εδώ και χρόνια μέσα μου», αναφέρει σήμερα ο νεαρός, ο οποίος διαθέτει εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση και με το νέο του φύλο.

 

Ο 21χρονος, που σήμερα ασχολείται με του μουσική, θέλει να ανταποδώσει την βοήθεια που του προσέφερε η online κοινότητα στηρίζοντάς τον κατά τη μετάβασή του και δημοσιοποιεί την ιστορία του ώστε και άλλοι νέοι που ζουν παρόμοιες καταστάσεις να πάρουν κουράγιο από την ιστορία του, και να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι.

 

«Μην κρίνεις ποτέ ένα βιβλίο μόνο από το εξώφυλλό του», είναι το μότο του νεαρού, που προτρέπει τον κόσμο να ανοίξει το μυαλό του και να επιχειρήσει να γνωρίσει κάποιον, πριν τον κρίνει. Protothema.gr

SHARE: