Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ακόμη ένα Clean Cooking Club με μεγάλη επιτυχία!

Το preferablypure.com, σε συνεργασία με τον (featured) σεφ της ιστοσελίδας, Φοίβο,  και τη σύζυγο του Κατερίνα, διοργάνωσαν εργαστήρι μαγειρικής, CLEAN COOKING CLUB, με θέμα το φαγόπυρο.

Τα μαθήματα αυτά γίνονται σε μορφή εργαστήριου, όπου οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να μαγειρεύουν  πιο υγιεινά, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά και βιολογικά προϊόντα, με ελάχιστη ή και μηδενική επεξεργασία. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει συνήθως  3-4 πιάτα, ξεκινώντας με τα ορεκτικά, και καταλήγοντας στο επιδόρπιο. Όλοι συμμετέχουν ενεργά στη εκτέλεση και δημιουργία των συνταγών και μετά το πέρας του μαθήματος δοκιμάζουν τις δημιουργίες τους. Όλα αυτά γίνονται  σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, για το οποίο φροντίζει η σύζυγος του Φοίβου, Κατερίνα, με τον μοναδικό της τρόπο. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο ίδιο σου το σπίτι με μια όμορφη παρέα. Μπορεί κάνεις να συμμετέχει επικοινωνώντας με την Κατερίνα μέσω της ιστοσελίδας (CLEAN COOKING CLUB) και μέσω μηνύματος στη σελίδα του Preferably Pure στο Facebook. Το επόμενο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν ακολουθώντας το Preferably Pure.

Η επιλογή του Φοίβο ήταν μεγάλη επιθυμία της δημιουργού του Preferably Pure λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του στο χώρο και της μεγάλης αγάπης που έχει για την υγιεινή διατροφή. Δεινός τριαθλητής ο ίδιος, για να αντέξει τις σκληρές προπονήσεις στο κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο χρειάζεται να καταναλώνει ανεπεξέργαστες και θρεπτικές τροφές, όπως προτιμούν βέβαια και οι followers του Preferably Pure. Ο Φοίβος σπούδασε στο Culinary Institute of America (C.I.A.) και εργάζεται ως επαγγελματίας σεφ από το 1995. Εργάστηκε στο The Four Seasons Hotel και στο Τhe Yale Club, στην Νέα Υόρκη και το 2001 επέστρεψε στην Κύπρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Φοίβος έχει κληρονομήσει το ταλέντο του από τον πολύ γνωστό μάγειρα του Dome Hotel στην Κερύνεια, Μάστρε Γιώρκο, ο οποίος ήταν παππούς του.

Στο πνεύμα της «καθαρής διατροφής»,  μπορεί κανείς να παραγγείλει υγιεινές τρούφες μέσω της σελίδας του Preferably Pure στο Facebook. Φτιαγμένες από φυσικά και βιολογικά υλικά, ιδανικά και για παιδία. Δεν γίνεται χρήση επεξεργασμένης ζάχαρης, σιταριού ή γλουτένης αλλά μόνο ξηρών καρπών (αμύγδαλα, φιστίκια, φοινίκια κ.ά) superfood, όπως λιναρόσπορο (flax) και τσία (chia), έλαιο ινδοκάρυδου και ωμό κακάο. Μια υγιεινή, γεμάτη ενέργεια λιχουδιά που δεν προκαλεί τύψεις!

Preferably Pure

https://www.facebook.com/PreferablyPure/

http://www.imgrum.net/user/preferablypure/1958108254

https://twitter.com/preferablypure

The Clean Cooking Club

The Clean Cooking Club

SHARE: