Βόμβα για την «Cherry Land»: Βγήκε στο σφυρί η μυθική έπαυλη που παντρεύτηκε η Ήβη Κυπριανού

Πίσω από την πολυτελή έπαυλη στο Τσέρι που πρόσφατα εκποιήθηκε και τίθεται προς πώληση, κρύβεται πασίγνωστος επιχειρηματίας που κάποτε απασχολούσε το Παγκύπριο με τα μυθικά πάρτι που διοργάνωνε και την χλιδάτη ζωή.

Πρόκειται για τον Λυκούργο Κυπριανού που έγινε γνωστός ως ο ιδιοκτήτης της GlobalSoft και διετέλεσε διευθύνοντας σύμβουλος της εισηγμένης στο NASDAQ εταιρίας AremisSoft.Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, το ακίνητο 1650 τ.μ στο Τσέρι, βγήκε προσφάτως στο σφυρί, όπως φαίνεται και από σχετική αγγελία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Όπως είχαμε αναφέρει, εμπορική τράπεζα διόρισε παραλήπτη και διαχειριστή για την εταιρεία LKK Properties & Investments Limited, ο οποίος βγάζει στο σφυρί «έπαυλη πολυτελούς κατασκευής στο Τσέρι».Η έπαυλη δεν είναι άλλη από την «Cherry Land», ιδιοκτησίας της LKK  Properties & Investments Limited.

Έπειτα από έρευνα που κάναμε στην ηλεκτρονική σελίδα του Τμήματος Εφόρου και Επίσημου Παραλήπτη για την εν λόγω εταιρεία, ως διευθύντρια της εταιρείας αναφέρεται η Ήβη Κυπριανού (κόρη του Λυκούργου) και ως γραμματέας η εταιρεία PERSONA CENTURY (CONSULTANCY LEGAL FINANCE) LIMITED. http://businessnews.com.cy/

SHARE: