Σαν Σήμερα: Η καταζητούμενη Έφη Ηροδότου σκότωσε τον 17χρονο Αιμίλιο! Ακόμη την ψάχνουν

8 χρόνια μετά το δυστύχημα που οδηγούσε μεθυσμένη με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 17 τότε Αιμίλιος Ιωάννου, η Έφη Ηροδότου παρά το γεγονός ότι είναι η No. 1 καταζητούμενη στη λίστα της Αστυνομίας καταφέρνει να παραμένει άφαντη! Πληροφορίες από το περιβάλλον του Αιμίλιου αναφέρουν ότι η Έφη έχει φυγαδευτεί στο εξωτερικό με τη βοήθεια της οικογένειας της!

Και όμως σαν σήμερα, 27 Δεκεμβρίου του 2007 ο 17χρονος τότε Αιμίλιος Ιωάννου από τη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά, η οικογένεια του Αιμίλιου δεν έχει βρει το δίκιο της αφού η κοπέλα η οποία ήταν μεθυσμένη και προκάλεσε το δυστύχημα, παραμένει άφαντη! Παρά το γεγονός ότι η Έφη Ηροδότου βρίσκεται στην λίστα της Αστυνομίας με τα καταζητούμενα πρόσωπα, δυστυχώς δεν μπορεί να εντοπισθεί.

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Έφη, η οποία σήμερα είναι 28χρονων έχει φυγαδευτεί από την οικογένειά της σε χώρα του εξωτερικού γιατί απλά δεν άντεχαν να την δουν στην φυλακή. Στο μεταξύ, πληροφορίες από την οικογένεια αναφέρουν ότι ο εντοπισμός της Έφης Ηροδότου είναι ψηλά στην ατζέντα και του Προεδρικού.

Η Ηροδότου οδηγούσε μεθυσμένη…

Η τότε 20χρονη Έφη Ηροδότου, εγκατέλειψε τη σκηνή οδηγώντας το αυτοκίνητό της, το οποίο στη συνέχεια ανακόπηκε από την οδηγό άλλου αυτοκινήτου. Στη σκηνή αφίχθηκαν μέλη της Αστυνομίας και η 20χρονη υπεβλήθη σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 70Mg%, αντί 22Mg%, που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

 

Σήμερα, παρά τις έντονες προσπάθειες της οικογένειας του Αιμίλιου, το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα, ωστόσο η Έφη δεν λέει να παραδοθεί. 

SHARE: