Ποιος πασίγνωστος πολιτικός ηγέτης προσέλαβε αυτή την…κυρία; (PHOTOS)

Πρώην μοντέλο που πόζαρε topless για αντρικά περιοδικά φαίνεται πως κέρδισε επάξια μία θέση στο πλευρό πασίγνωστου πολιτικού ηγέτη. Συγκεκριμένα, θα εργαστεί ως βοηθός του Πρωθυπουργού!

Η 28χρονη Maria Troskova, από τις αρχές του Μαρτίου, είναι η άμεση συνεργάτης του Σλοβάκου ηγέτη, Robert Fico! Η νεαρή έχει τελειώσει σχολή Management και έχει κάνει σημαντική καριέρα ως μοντέλο, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό Miss Universe 2007!

Δύο χρόνια μετά πόζαρε αισθησιακά στο ανδρικό περιοδικό Brejk αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με τα κάλλη της. Οι φωτογραφίες, που σας παρουσιάζει το athensmagazine.gr έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στην χώρα και κυρίως αυτή με την μπανάνα στο στόμα!

Ωστόσο πλέον έκανε στροφή στην καριέρα της, με την συμφοιτήτριά της Aneta Pitrova, να λέει για την ίδια: “Ήταν πολύ συνεπής φοιτήτρια, αλλά και δημοφιλής στα αγόρια. Ποτέ δεν τσιλημπούρδιζε όμως, καθώς ενδιαφερόταν να έχει καλούς βαθμούς. Με το modelling ασχολήθηκε για επιπλέον χρήματα”.

 

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης αρνήθηκε να σχολιάσει για το παρελθόν της Troskova επιβεβαιώνοντας όμως πως έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο πλευρό του Πρωθυπουργού της χώρας. Athensmagazine.gr

SHARE: