Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι!»

Η Μαρία Μπεκατώρουέχει αποκαλύψει πως έχει κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν πιέστηκε ψυχολογικά κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης ομολογουμένως διαδικασίας, στο επίπεδο του να νιώσει την ανάγκη να μιλήσει σε έναν άλλο άνθρωπο;

 «Όχι. Εχω, όπως σου είπα, καθαρούς ανθρώπους γύρω μου με τους οποίους μιλώ» τόνισε στο ΕΓΩ,

-Ποιο γεγονός σου προκάλεσε τη μεγαλύτερη στεναχώρια της ζωής σου;

«Ο θάνατος του μπαμπά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι! Μετά από αυτό, όλα τα άλλα είναι τίποτα Το έχω σαν μέτρο, σαν όριο αν θέλεις, στο μυαλό μου. Αν, για παράδειγμα, δεν πετύχει κάτι που πάω να κάνω, λέω στον εαυτό μου «Έχεις περάσει αυτή την απώλεια, δεν αξίζει να πιεστείς. Έ να σου κάνουν τα υπόλοιπα»…Ένιωσα πολύ μεγάλο πόνο όταν έχασα τον πατέρα μου. Άδειασα»

-Είχε διάρκεια αυτός ο πόνος;

«Ακόμη πονάω. Οσο περνά ο καιρός, είναι διαφορετικό και μπορώ να σου πω ότι είναι και λίγο πιο δύσκολο. Υπάρχουν στιγμές που τον αναζητώ. Έφυγε ο πρώτος πόνος της απώλειας και πια τα συναισθήματα μου είναι πιο βαθιά. Σκέφτομαι «να ήταν εδώ, να ζούσε και αυτό το γεγονός». Είναι δύσκολο. Τώρα πια απλώς δεν κλαίω τόσο συχνά όσο στην αρχή.»

-Πώς το διαχειρίστηκες τον πρώτο καιρό;

«Την πρώτη ημέρα που έκανα το «YFSF» ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει στην τηλεόραση. Από την άλλη, ένιωσα ότι ο Θεός σου δίνει όσα μπορείς να αντέξεις.»

-Νιώθεις ότι πρόλαβες να πεις στον πατέρα Σου όσα ήθελες;

«Ναι. Στο τέλος του είπα και του έδειξα τα πάντα. Ήταν μεγάλη λύτρωση. Δεν έχω αφήσει τίποτα ανολοκλήρωτο να με βασανίζει. Είμαστε καλά και εκείνος και εγώ.»

– Τον νιώθεις;

«Συνέχεια Κάθε φορά που συμβαίνουν ωραία πράγματα, λέω «έκανες το θαύμα σου». Τον έχω δει στον ύπνο μου. Μου έχει φέρει ωραία μηνύματα»

SHARE: