Εντοπίσαμε τη φωτογραφία του γυμναστή για το φονικό της Λάρνακας! Τις παρενοχλούσε ΟΛΕΣ…

Δεν άφηνε ούτε θηλυκιά γάτα ήσυχη ο γυμναστής που συνελήφθη στη λάρνακα για τον άγριο φόνο της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλα Ρόσκα! Εμείς εντοπίσαμε τη φωτογραφία του λεβέντη ωστόσο στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το πρόσωπό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από κοπέλες στη Λάρνακα ο γυμναστής ο οποίος προφανώς είχε υπέρμετρη αυτοπεποίθηση συνήθισε να παρενοχλεί πολλές κοπέλες χωρίς ενδοιασμούς ακόμη και πελάτισσες του, χωρίς να διατηρεί τον πρέπων επαγγελματισμό που θα έπρεπε.

Σύμφωνα με το στοιχεία της Αστυνομίας που προκύπτουν από τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, ο γυμναστής, έστειλε στην άτυχη κοπέλα ένα ιδιαίτερα αισχρό μήνυμα λίγες ώρες πριν το φονικό!

Ο ανακριτής της υπόθεσης αναφέροντας τα γεγονότα, επισήμανε ότι κατά την διερεύνηση του φρικτού εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε σωματική πάλη μεταξύ του θύματος και του δολοφόνου, αφού στο διαμέρισμα της 36χρονης βρέθηκε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί. 

Σύμφωνα με τον ανακριτή, η αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρία από ένοικο, ο οποίος στην κατάθεση του ανέφερε ότι γύρω στις 5 το πρωί είχε ακούσει ένα δυνατό θόρυβο από το διαμέρισμα της 36χρονης, θόρυβος ο οποίος ήταν τόσο δυνατός που τον ξύπνησε.

Φίλη της 36χρονης, ανέφερε ότι το θύμα λίγες ώρες προηγουμένως βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό και γύρω στις 2 το πρωί επέστρεφε στο διαμέρισμα της.

Όπως διαφάνηκε από τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, γύρω στις 2 το πρωί η 36χρονη έλαβε γραπτό μήνυμα από τον 34χρονο γυμναστή, το περιεχόμενο του οποίου ήταν αισχρό, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, της ανέφερε ότι θα της έδινε 200 ευρώ προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Παρενοχλούσε πολλές…

Από τις έρευνες των ανακριτών στην οικία της 36χρονης διαπιστώθηκε ότι τα δύο κινητά τηλέφωνα και το ipad του θύματος έλειπαν, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι τα πήρε μαζί του ο δολοφόνος.

Ωστόσο από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων διαφάνηκε ότι ο 34χρονος απέστελλε διάφορα μηνύματα αισχρού περιεχομένου στη 36χρονη, η οποία μεταξύ άλλων ήταν και πελάτισσα του γυμναστήριου που διατηρεί στη Λάρνακα. Επίσης διαφάνηκε ότι τα τηλέφωνα του θύματος απενεργοποιήθηκαν το βράδυ του φονικού.

 

Από διάφορες μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος απέστελλε μηνύματα αισχρού περιεχομένου και σε άλλες πελάτισσες του, πράγμα το οποίο συζητείτο έντονα αφού ήταν ενοχλητικός. Cyprustimes.com

SHARE: