Γυναίκα που ζει στην Τάλα με… 800 γάτες γίνεται viral! Πάνω από 1 εκ. views σε λιγότερο από 24 ώρες! (video)

Μια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που ζει στην Tάλα της Πάφου και που φροντίζει… 800 αδέσποτες γάτες, κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο του διαδικτύου!

Το βίντεο ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook Nas Daily, ο αραβικής καταγωγής Nas, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και φτιάχνει βιντεάκια του ενός λεπτού, γνωστά ως «1-minute videos».

Σε λιγότερο από 24 ώρες, το βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει 1,4 εκατομμύρια views!

Η ιστορία του Nas, έχει ως επίκεντρο μία Βρετανίδα, την Dawn, η οποία καθώς βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο, πριν από 6 χρόνια, έχασε τη γάτα της. Στην προσπάθειά της να τη βρει, ανακάλυψε δεκάδες αδέσποτες γάτες, πολλές σε άθλια κατάσταση.

Έτσι αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά της.

Αντί να αγοράσει το εξοχικό που των ονείρων της, μετακόμισε μόνιμα στην Κύπρο, ίδρυσε το καταφύγιο γάτων «Tala Monastery Cats» (Πάρκο Γάτων Αγίου Νεοφύτου) και ξόδεψε όλα της τα χρήματα πάνω σε τροφές για τα αγαπημένα αδέσποτα τετράποδα!

Το πάρκο δημιουργήθηκε μετά την παραχώρηση τεμαχίου γης κοντά στο Μοναστήρι Αγίου Νεοφύτου, από πλευράς του Αρχιμανδρίτη Αλέξιου Εγκλειστριώτη, και την εθελοντική εργασία δεκάδων αλλοδαπών, κυρίως Βρετανών κατοίκων της Τάλας.

Μπορεί η Dawn να έχασε την αγαπημένη της γάτα, αλλά στην πορεία απέκτησε άλλες… 799!

Δείτε το βίντεο:

SHARE: