Χωρισμός Σοκ!! Παρουσιαστής της κυπριακής tv παίρνει διαζύγιο μετά από 8 χρόνια γάμου

Καυστικός, ατακαδόρος και πάντα ειλικρινής ο αγαπημένος τραγουδιστής αλλά και παρουσιαστής του show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ξεκαθαρίζει με τον δικό του τρόπο τι πραγματικά συμβαίνει στο γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη!

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU, μίλησε ανοιχτά και απάντησε στις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του!

Θα σταθώ στην οικογενειακή σου ζωή, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν περνά και την καλύτερή της φάση με τις φήμες χωρισμού πιο έντονες από ποτέ. Με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει που επικαλέστηκα και παραπάνω, έχετε όντως χωρίσει με την Ανθή ή ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι δείχνουν την αδυναμία που έχουν να χωρίζουν τα ερωτευμένα ζευγάρια;

Είναι από τις στιγμές που ειλικρινά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω ότι θα το σεβαστείς.


Ξέρεις, Γιώργο μου, το τίμημα της αναγνωρισιμότητας έχει δύο όψεις και δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις καμία από τις δύο, ειδικά όταν έχεις επιλέξει από την αρχή να μην κρυφτείς. Όταν δημοσιοποιείς τη χαρά σου ο κόσμος που σε αγαπά θέλει να μάθει και τις πιο δύσκολες στιγμές. Είναι οι ίδιες στιγμές που και ο δικός μας ρόλος είναι λίγο άχαρος δεν σου κρύβω…

Θα σου πω απλώς ότι στη ζωή μου υπάρχουν τρία υπέροχα πλάσματα, για τα οποία νιώθω περήφανος και ό,τι κάνω γίνεται για αυτά και να είναι όσο πιο ευτυχισμένα γίνεται, ο Ιάσονας, ο Κωνσταντίνος και η Αρυάνα. Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή μου πλέον είναι μόνο τα παιδιά μου!

 

youweekly.gr

SHARE: