Μεγάλο καρφί της Ευριπίδου στην Αριστοτέλους; Δείτε τι δήλωσε για τα νούμερα τηλεθέασης λόγω…εγκυμοσύνης!

Η παρουσιάστρια έδωσε μια συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό και δεν δίστασε να μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησε στο περιοδικό Beautiful People και μεταξύ άλλων, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα νούμερα τηλεθεάσης και περί εγκυμοσύνων αν βοηθούν ή όχι στα νούμερα τηλεθέασης η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει!

Διαβάστε ένα απόσπασμα όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό:

Ποια η σχέση σου με τα νούμερα τηλεθέασης; Τα παρακολουθείς;

Φυσικά, τα παρακολουθώ και όποιος είναι στην τηλεόραση και το αρνείται, μάλλον υποκρίνεται. Αυτό δεν σημαίνει οτι καθορίζουν πλέον το ξύπνημά μου, τη διάθεσή μου και τα κίνητρά μου.. Έχω μάθει να βλέπω πως θα ανταποκριθεί η ποιότητα και η αδιάκοπη προσπάθεια στη δουλειά μου, στο τι χρειάζεται ο τηλεθεατής και πώς θα γίνομαι διαρκώς καλύτερη! Με αυτό και μόνο τον τρόπο θέλω να αξιοποιώ τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ελένη Μενεγάκη, σε αντίθεση με τη Δέσποινα Βανδή, έχει δηλώσει ότι οι εγκυμοσύνες δεν βοηθούν στα νούμερα τηλεθέασης. Εσύ τι πιστεύεις;

Ο κόσμος έχει ανάγκη να ταυτίζεται και του αρέσει να βλέπει την ανθρώπινη και πιο προσωπική πλευρά ενός τηλεοπτικού προσώπου. Οι υπερβολές ίσως να μη βοηθούν και η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής θεωρώ οτι μακροπρόθεσμα κάνει ζημιά.

SHARE: