Τι είναι αυτά τα αστεράκια που κρατάει στα χέρια της η Αριστοτέλους; (pic)

Ένα όνειρο… μια αγάπη… για ένα σκοπό!

Η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Με στόχο την στήριξη παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη, η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του ALPHA Κύπρου, ανακοίνωσε εκστρατεία στήριξης του Παγκύπριου Συνδέσμου για Παιδιά με Καρκίνο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».


Την περασμένη Δευτέρα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, με καλεσμένο στην εκπομπής της, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα όνειρο, μια ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, ανακοίνωσε επίσημα αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» θα δημιουργήσει ξύλινα αστεράκια φτιαγμένα με πολλή αγάπη με σκοπό να φτάσουν σε κάθε σπίτι της Κύπρου έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές πολλών παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Τα αστεράκια, θα αναγράφουν αυτό που πραγματικά εκπροσωπούν… την αγάπη και το όνειρο και θα πωλούνται σε διάφορα σημεία της Κύπρου. (τα σημεία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα καθώς και η τιμή πώλησης).

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο σύνδεσμο «Ένα όνειρο, μια ευχή» με στόχο να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες όσων περισσότερων παιδιών γίνεται… γιατί πολύ απλά η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» πιστεύει στον άνθρωπο.

Αναφερόμενη σε αυτή την πρωτοβουλία, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είπε: «Μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε το όνειρο, έτσι ώστε τα αστεράκια της εκπομπής να ταξιδέψουν παντού …στα σπίτια μας, στις ψυχές μας! Φέτος, στολίστε το σπίτι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και κυρίως τις καρδιές σας με τα αστεράκια μας, κι ας φωτίσουμε όλοι μαζί τα χαμόγελα των παιδιών μας!»

SHARE: