Ζωδιακές προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο! Δείτε όλα τα ζώδια αναλυτικά

Διαβάστε καθημερινά τις ημερήσιες ζωδιακές προβλέψεις στην Showbiz. 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έντονη κινητικότητα προβλέπεται μέσα στο διήμερο, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη καθώς βλέπετε να βελτιώνονται τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να κάνετε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια ευνοούνται καθώς και θέματα βελτίωσης της εμφάνισής σας, ώστε να νιώθετε ανανεωμένοι.

Σελήνη στον Λέοντα και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην ψυχαγωγία και τις απολαύσεις, ενώ η διάθεσή σας είναι πιο παιχνιδιάρικη. Όμορφες στιγμές με την οικογένεια, βόλτες ή εκδρομές με φίλους, θα σας δώσουν την ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας ευχάριστα. Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ευχάριστο προβλέπεται το διήμερο, ακόμα και για όσους εργάζονται, καθώς είναι σίγουρη η βελτίωση στον οικονομικό τομέα. Πολύ καλή εποχή για εσάς που ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, για όσους έχετε αποφασίσει να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή κατοικία, καθώς και για ανακαίνιση του χώρου σας.

Η Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις με τον Δία, αυξάνει τις πιθανότητες να βρείτε το ιδανικό ταίρι μιας και η τύχη είναι με το μέρος σας αυτές τις μέρες και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό το ευνοϊκό για τα αισθηματικά σας διάστημα, δίνοντας έμφαση στην ερωτική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι το Σάββατο θα ασχοληθείτε κυρίως με τα παιδιά και την ψυχαγωγία, την Κυριακή όμως, θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα καθώς και επαφές με το εξωτερικό, ή ένα ταξίδι. Όπως και να έχει, είστε σε πολύ δημιουργική φάση, οι προσπάθειες σας ανταμείβονται και το ηθικό σας είναι ακμαίο. Απολαύστε τις στιγμές.

Η θετική σας ενέργεια και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, σας φέρνουν σε επαφή με καινούρια πρόσωπα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ωφεληθείτε. Μπορεί δηλαδή, να κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια δυνατή φιλία, ή σε ένα φλογερό έρωτα. Αποκτά ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε δουλέψει σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και είναι πλέον πιο βατό το έδαφος όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ενώ παράλληλα βλέπετε να ανοίγονται νέοι ορίζοντες και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για να πιάσετε τους στόχους σας. Σελήνη, Ερμής και Άρης επηρεάζουν θετικά τον τομέα της καριέρας και δίνουν ευκαιρίες.

Η ανάγκη σας για δημιουργία μπορεί να ενταθεί έπειτα από μια κοινωνική υποχρέωση στην οποία θα παραβρεθείτε και είναι ένα θέμα που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις αν δεν συμβαδίζουν οι επιθυμίες σας με αυτές του/ης συντρόφου σας. Μην πιέζετε καταστάσεις και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας αυξάνει τη ανάγκη σας για διασκέδαση και επαφές με κόσμο και δεν θα πρέπει να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας καθώς αυτήν την εποχή, έχετε την ευχέρεια να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί. Στον επαγγελματικό τομέα οι προβλέψεις είναι ευοίωνες και είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούριο εγχείρημα.

Έχετε την τάση να παριστάνετε τους υπεράνετους όταν προσελκύει το ενδιαφέρον σας κάποιος/α, με αποτέλεσμα να περνάτε συγκεχυμένα μηνύματα και να μην ξέρουν πώς να σας φερθούν. Καλή η άνεση, μέχρι ενός σημείου. Εκφράστε και από την πλευρά σας τις προθέσεις σας επιστρατεύοντας τον ερωτισμό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονες τάσεις για κραιπάλες και για ξόδεμα χρημάτων μπορεί να μη σας απασχολούν και πολύ στην προκειμένη φάση, αργότερα όμως, μπορεί να μετανιώσετε για την επιπολαιότητα σας όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων σας. Μπορείτε να περάσετε καλά και να καλύψετε τις ανάγκες σας, κάνοντας λιγότερα έξοδα.

Έχετε βάλει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στο μυαλό σας και πρέπει να το τηρήσετε, κάτι που σας προκαλεί τεράστιο άγχος σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. Ενδεχομένως να σας επηρεάζουν και άτομα από το περιβάλλον σας, όμως υπό συνθήκες πίεσης, δεν θα βρείτε την ευτυχία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ενώ διανύετε μια φάση όπου σας έρχονται όλα πιο βολικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καταγίνεστε με υποθέσεις που αφορούν κυρίως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και χάνετε εντελώς τη διάθεση σας επειδή σας απογοητεύουν οι γύρω σας. Μάλλον ήρθε η στιγμή για να αλλάξετε παρέες, ώστε να παίρνετε χαρά από τους φίλους σας.

Την Κυριακή, μπορείτε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα, ώστε να είστε φρέσκοι/ες και ανανεωμένοι/ες την επόμενη μέρα. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπαυλα του σώματος και κυρίως του πνεύματός σας και εκφράστε την τρυφερότητά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Ενδεχομένως να έχει σχέση και να συναντήσετε τοίχο. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήστε για κάτι που ήταν στη σφαίρα της φαντασίας σας μόνο. Εφόσον δεν, αφήστε το καλύτερα και στρέψτε την προσοχή σας σε άλλες κατευθύνσεις.

Δεν χαλάτε τη ζαχαρένια σας για κανέναν και τίποτε, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση με ένα φιλικό σας πρόσωπα. Κοινωνικές υποχρεώσεις όσο κι αν τις βαριέστε, σε κάποιες στιγμές είναι απαραίτητη η παρουσία σας. Οι ελεύθεροι/ες, μπορεί να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή το σπιτικό σας, τώρα είναι ιδανική εποχή καθώς Αφροδίτη, Δίας και Κρόνος σε αρμονικές όψεις διευκολύνουν τις όποιες προσπάθειες σας και δεν πρέπει να χάνετε καθόλου χρόνο. Η δημιουργική αυτή φάση που διανύετε πρέπει να αξιοποιηθεί, μιας και οι πλανητικές επιρροές είναι με το μέρος σας.

Το διήμερο προσφέρεται για ξεκούραση και δεν είναι απαραίτητο ντε και καλά να κάνετε τρελά έξοδα για να ευφρανθεί η ψυχή σας. Το σημαντικό είναι πως έχετε τα κατάλληλα άτομα κοντά σας και μαζί με αυτά, μπορείτε να βιώσετε όμορφες στιγμές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σας βγει η κούραση μέσα στο διήμερο και να θέλετε να ακυρώσετε τα σχέδια σας. Φυσικά και δεν θα πρέπει να πιεστείτε εφόσον δεν αισθάνεστε την ανάγκη για να κάνετε πράγματα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ξεκουραστείτε μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν και στην ανάγκη, μην κάνετε απολύτως τίποτα. Χρειάζεται κι αυτό αραιά και πού.

Την Κυριακή, μπορεί να σας πιάσει ένα άγχος και μια ανησυχία αν αρχίσετε να σκέφτεστε την επόμενη μέρα, αν όμως ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, θα δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή. Μην αφήνετε να σας παρασύρει το μυαλό σας. Εσείς το κουμαντάρετε και μπορείτε να το καθοδηγήσετε ώστε να μην κάνει δυσάρεστες σκέψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι λόγω φόρτου εργασίας και να φερθείτε απότομα σε άτομο που μπορεί να επηρεάσει γνώμες. Αν δείτε πως δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας, είναι προτιμότερο να ζητήσετε να σας αντικαταστήσουν για κάποια ώρα, παρά να δώσετε δικαιώματα. Γενικά,πρέπει να μην παίρνετε τόσο βαριά τις καταστάσεις.

Ψάχνετε να βρείτε την αγάπη σε λάθος μέρη και κυρίως με λάθος άτομα. Για να βρείτε το σωστό ταίρι που θα σας εκτιμήσει, πρέπει πρώτα εσείς να βάλετε τον εαυτό σας σε μια υψηλότερη θέση. Όσο καταγίνεστε με ακατάλληλα πρόσωπα, θα τα βρίσκετε μπροστά σας όλα αυτά που υποψιάζεστε, αλλά δεν θέλετε να παραδεχτείτε.

 

ΙΧΘΥΣ

Ενισχύστε μέσα στο διήμερο τις σχέσεις σας με τα παιδιά, το ταίρι ή τους φίλους σας και αφήστε για λίγο στην άκρη όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να μπορείτε να ανταπεξέλθετε από εβδομάδα στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη στον Λέοντα, σας υποδεικνύει πως πρέπει απολαύσετε περισσότερο τη ζωή.

Την Κυριακή, έχοντας στο μυαλό σας όλα αυτά που σας περιμένουν, θα σας πιάσει μία τάση να σπάσετε τα δεσμά και να απελευθερωθείτε, δίχως να έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας. Η μελαγχολία της Κυριακής ξεπερνιέται μόνο παρέα με φίλους και ένα καλό κρασί.

 

lifo.gr

SHARE: