Αποκάλυψη τώρα από Κύπριο τραγουδιστή: Τι λέει για επανασύνδεση με την πρώην;

Τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του;

Ο έρωτας τους στα πρωτοσέλιδα και στην πρώτη γραμμή των διαδικτυακών ιστοσελίδων!

Ο λόγος για τον Λούκα Γιώργκα και την Έλενα Ράπτη, οι οποίοι αν και χώρισαν έχουν κοινές επαφές μιας και όπως αποκάλυψε στην πρόσφατη του συνέτευξη ο τραγουδιστής στο People, στο πλαίσιο κοινωνικής δράσης.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να έχουμε μια επικοινωνία με την Έλενα. Είχαμε κάνει τότε μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, Το Μυστικό της Νίκης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο επεισόδιο, Το Μυστικό της Νίκης 2: Οι Περιπέτειες του Βίκτωρα.

Ήταν μια δική μου ιδέα και έχω καταθέσει προτάσεις και για επόμενα επεισόδια. Είναι όμως μία καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης που κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσει. Η Έλενα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων ασχολείται και με κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρω αν θέλει να ανακοινώσει, όπου μπορεί επίσης να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου θα άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, είπε: «Τέλος δεν λέω ποτέ για τίποτα. Πολλές φορές η ζωή σού τα φέρνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γελάει μαζί σου. Ποτέ δεν λέω ποτέ»….

SHARE: