Η QATAR AIRWAYS διοργάνωσε γεύμα εργασίας για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Αυξημένος αριθμός πτήσεων της Qatar Airways από Λάρνακα για τους καλοκαιρινόυς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο με δύο πτήσεις την ημέρα.

Η Qatar Airways διοργάνωσε την Τρίτη 11 Ιουλίου γεύμα εργασίας για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη αλλά και την πολύτιμη βοήθεια έτσι ώστε σήμερα η εταιρεία να προσφέρει 12 πτήσεις εβδομαδιαίως από τη Λάρνακα προς Ντόχα.και για τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2 πτήσεις την ημέρα φτάνωντας τις 14 πτήσεις την βδομάδα.

Οπως τονίστηκε στο γεύμα από εκπροσώπους της Qatar Airways, η κυπριακή αγορά κατέχει σημαντική θέση στο δίκτυο των πτήσεων της εταιρείας, κάτι που ενισχύεται και με την εισαγωγή των επιπλέον πτήσεων για του καλοκαιρινούς μήνες, παρέχοντας στους επιβάτες της περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους καθως επίσης και την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Άπω Ανατολή, Αφρική, ΗΠΑ, Αυστραλία και Μέση Ανατολή.

Παρόντες στο γεύμα ήταν και εκπρόσωποι της Hermes Airports οι οποίοι τόνισαν πως είναι εκεί για να στηρίξουν τις όποιες προσπάθειες γίνονται για περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

SHARE: