Ο χλιδάτος γάμος Κύπριας στην Τοσκάνη με ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ! (pics&video)

Ο τραγουδιστής παγκσομίου φήμης έκπληξη στον γάμο τους

Σας γράψαμε και παλαιότερα για το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Τελικά, το πήρε το κορίτσι και πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Jack Wilshere ο οποίος παντρεύτηκε στην Ιταλία, στην Τοσκάνη, την εκλεκτή της καρδιάς του Ανδριανή Μιχαήλ, από την Κύπρο.

Ο γάμος έγινε το Σάββατο στην Τοσκάνη ανάμεσα σε εκλεκτούς προσκελημένους, ποδοσφαιριστές, φίλους και συγγενείς και σε έναν χλιδάτο γάμο που θα θυμούνται για χρόνια όσοι παρεβρέθηκαν, αφού την διασκέδαση ανέλαβε ο γνωστός τραγουδιστής Craig David!

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ανέβασε και την πιο κάτω φωτογραφία και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Κύπρια αγαπημένη του: ‘‘Αυτό το Σαββατοκύριακο η πανέμορφη Ανδριανή με έκανε τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου και είπε ναι. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Σε αγαπάω κορίτσι μου”.

Να πούμε πως, η Ανδριανή είναι η δεύτερη σύζυγος του ποδοσφαιριστή αφού το 2014 χώρισε με την Lauren Neal, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον γιο του, Archie και την κόρη του, Delilah. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της όμορφης Κύπριας!

 

SHARE: