Οι γάμοι του καλοκαιριού που αναστάτωσαν την Showbiz (pics)

Γράφει ο Ιωάννης Γερολέμου

Ποια νύφη εντυπωσίασε περισσότερο;

Ποιος γάμος έκανε το μεγαλύτερο μπαμ;

 

 

 

 

 

 

Ένας γάμος που «έκλεψε» τις εντυπώσεις είναι της Χριστιάνας Αριστοτέλους  και του Γιώργου Εφραίμ! Το  συγκεκριμένο γεγονός απασχόλησε τόσο τα Κυπριακά αλλά και τα Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Την χαρακτήρισαν ως η  «Ελένη Μενεγάκη» της Κύπρου. Φυσικό ήταν  γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης παντού μιας και όλοι περίμεναν το γάμο της «εθνικής μας παρουσιάστριας.

 

Ένας ακόμη γάμος που απασχόλησε  τις ιστοσελίδες και τα περιοδικά ήταν της  Άντρεας Κυριάκου και του  Γιώργου Μερκή!
Σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, το ζευγάρι παντρεύτηκε με την  ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

 

Λίγο πριν το τέλος Μάιου,  ο γάμος που τράβηξε τα βλέμματα ήταν του Δημήτρη Μουλαζίμη με την αγαπημένη του Ελίνα Πασχάλη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής από το Παραλίμνι  όπως είθισται υποδέχτηκε τη νύφη στην εκκλησία και συγκινημένοι ένωσαν τις ζωές τους έτσι όπως τις ονειρεύτηκαν.

 

Μια ακόμη νύφη που πραγματικά έλαμπε από ευτυχία μέσα στο νυφικό της ήταν η Δούκισσα Νομικού!! Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο και ο μπαμπάς της φυσικά την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό , Δημήτρη Θεοδωρίδη! Η παρουσιάστρια  έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο λευκό νυφικό της ενώ ο γαμπρός μη μπορώντας να σταματήσει να χαμογελά, την υποδέχτηκε με ένα τρυφερό φιλί. Ο συγκεκριμένος γάμος όπως ήταν φυσικό απασχόλησε για αρκετές ημέρες τα ΜΜΕ!

 

Και ο τελευταίος γάμος που απασχόλησε τα ΜΜΕ ήταν του Κύπριου ποδοσφαιριστή,  Βαλεντίνου Σιέλη.  Ο γνωστός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε  την εκλεκτή της καρδιάς του στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας στη Λεμεσό! Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία!

Εσείς ποιος γάμος σας εντυπωσίασε περισσότερο και ποια νύφη νομίζετε ότι  «έκλεψε» τις εντυπώσεις;;

Βίων ανθόσπαρτο σε όλα τα ζευγάρια!

SHARE: