Τεράστια ανατροπή στο Survivor: Στο εξωτερικό ο τελικός!

Τι αποκάλυψε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, ’λκηστις Μαραγκουδάκη

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, ’λκηστις Μαραγκουδάκη, έκανε αποκαλύψεις για το παιχνίδι, ανατρέποντας ότι ξέραμε μέχρι στιγμής για τον ημιτελικό και τον τελικο!

Η ίδια αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι το επόμενο διάστημα και πέταξε και μια βόμβα: Μετά τον ’γιο Δομίνικο οι παίκτες δεν θα γυρίσουν στην Ελλάδα, αλλά θα βρεθούν σε κάποια άλλη χώρα στο εξωτερικό έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές! Πότε πού και πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor;

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε τα εξής:

Ημιτελικός 4 Ιουλίου και τελικός 5 Ιουλίου στην Αθήνα. Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 4 παίκτες και στον τελικό 2. Και τις δύο βραδιές θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί.

Οι παίκτες θα γυρίσουν νωρίτερα αλλά δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να μην υπάρξουν διαρροές. Θα τους πάμε σε ένα άλλο μέρος. Δεν θα έχουν κινητό και δεν θα έχουν καμία επικοινωνία. Θα τρώνε, θα κάνουν μπάνιο αλλά δεν θα έχουν επικοινωνία.

Στον ημιτελικό θα υπάρχουν αγωνίσματα που θα γίνουν όλα στον Άγιο Δομίνικο και θα τα δείξουμε σε βίντεο. Από τους 4 βάσει αγωνισμάτων και ψηφοφορίας θα πάμε στους δύο. Οι ψηφοφορίες στον ημιτελικό και τον τελικό θα είναι καινούριες.

arion.radio

 

SHARE: