Δύο γάμοι… ένας «βασιλικός» και ένας «λιτός»

Γράφει ο Ιωάννης Γερολέμου

Τι αξίζει να κρατήσεις και τι να προσπεράσεις στην Showbiz των τελευταίων ημερών; Δύο πολυσυζητημένοι γάμοι, εξελίξεις καταιγιστικές στο παιχνίδι επιβίωσης και τα φιδίσια κορμιά που βγήκαν έξω στις παραλίες λόγω κατακλυσμού.

Μια βδομάδα που τα χε όλα!  Ας ξεκινήσω όμως με τους 2 πιο πολύ αναμενόμενους και πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς.

Ο πρώτος που πραγματικά «έκλεψε» τις εντυπώσεις ο γάμος Αριστοτέλους – Εφραίμ! Για πολλούς λόγους φυσικά, μιας και ο συγκεκριμένος γάμος απασχόλησε και τα ελληνικά ΜΜΕ. Παντρεύτηκε η «Ελένη Μενεγάκη» της Κύπρου, έγραφαν τα ελληνικά site όπου το είχαν ως πρώτη είδηση την επόμενη μέρα. Στην Κύπρο εννοείται πως ήταν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης παντού μιας και όλοι περίμεναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση της «εθνικής μας παρουσιάστριας».  Αυτό βέβαια που σχολιάστηκε περισσότερο ήτανε η εμφάνιση που έκανε η μητέρα της παρουσιάστριας όπου το φόρεμα της ήταν αρκετά πανομοιότυπο με το νυφικό της. «Μήπως είναι έθιμο στην Κύπρο η μαμά να φοράει άσπρο;» σχολίασαν σε εκπομπές της Ελλάδας! Πολλοί το θεώρησαν όλο το σκηνικό υπερβολικό και κάποιοι άλλοι ανέμεναν έναν πιο εντυπωσιακό γάμο! Όπως και να χει βιον ανθοσπαρτον στα παιδιά (Χριστιάνα Αριστοτέλους και Γιώργο Εφραίμ) και με ένα πόνο να έρθει το παιδάκι τους!

Ο δεύτερος γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στη Λεμεσό. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής! Ακόμη ένας γάμος που απασχόλησε τα ΜΜΕ… αυτή την φόρα μόνο τα Κυπριακά! Ίσως το ζευγάρι αυτό είναι πιο μικρού βεληνεκούς αλλά δεν βαριέσαι ευτυχισμένα να είναι τα παιδιά!  Σε ένα σκηνικό που έμοιαζε με παραμύθι και η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους δεν τους χάλασε καθόλου ακόμη και την ώρα που τους πέταξαν αυγά κατά την έξοδο τους από την εκκλησία. Αυτό που σχολιάστηκε κυρίως ήταν οι φουσκωτοί  μπράβοι που όπως ακούστηκε δεν άφησαν κανέναν να φωτογραφίσει  στην εκκλησία το μυστήριο του γάμου… εγώ προσωπικά με μια γύρα στα social media αλλά και στα site είδα αρκετό υλικό από τον γάμο. Γιατί πυροβολείτε τα παιδιά καλέεε; Και πάλι όπως και να χει να ζήσουν τα παιδιά!!

Ας περάσουμε όμως και στο παιχνίδι επιβίωσης του Σίγμα Survivor! Αναμενόμενη λίγο η «κοιλιά» στις εξελίξεις του παιχνιδιού επιβίωσης. Αυτή η «ησυχία» αφορά κυρίως στην αποχώρηση δυνατών προσωπικοτήτων, αλλά το πρόγραμμα είναι τόσο δυνατό που ακόμα και οι επαναλήψεις του εξαφανίζουν τον ανταγωνισμό. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά όταν ένα πρόγραμμα είναι τόσο σαρωτικό όμως!

Και κάτι για το τέλος… μιας και οι ζέστες έσφιξαν και είχαμε και το τριήμερο του κατακλυσμού τα social media πήραν «κυριολεκτικά φωτιά» και μας βομβάρδισαν αρκετά με φωτογραφικό υλικό από τα μπάνια που έκαναν! Βγήκαν έξω τα λαδωμένα και αρκετά γυμνασμένα κορμιά στις παραλίες και όχι μόνο..!!

Αυτά από εμένα μέχρι την επόμενη βδομάδα!

 

 

 

SHARE: