Μια 18χρονη με αδυναμία στο ελληνικό φαγητό βγάζει στο «σφυρί» την παρθενιά της

Από τις 100.000 ευρώ ξεκινά η δημοπρασία – Τι λέει η ίδια για την απόφασή της – Δείτε φωτογραφίες

Την λένε Κιμ, είναι φοιτήτρια, αγαπάει τον χυμό πορτοκαλιού, την ελληνική κουζίνα και τα τριαντάφυλλα. Επίσης, είναι παρθένα και βγάζει στο… «σφυρί» την παρθενιά της.

«Αφού διάβασα για άλλες κοπέλες που πούλησαν την παρθενιά τους αναρωτήθηκα: Πρέπει να δώσω την παρθενιά μου σε κάποιον άνθρωπο ο οποίος μπορεί αργότερα να με πληγώσει ή καλύτερα να την δώσω κάπου που θα βγάλω αρκετά χρήματα»; Με την δήλωση αυτή η 18χρονη Κιμ αυτόσυστήνεται μέσω της γνωστής ιστοσελίδας «Cinderella Escorts» που και στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε παρόμοιους πλειστηριασμούς προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Η ίδια σημειώνει πως με τα χρήματα που θα κερδίσει θέλει να σπουδάσει στη Γερμανία ή στη Βιέννη, να αγοράσει ένα διαμέρισμα και ίσως να τα καταφέρει να αγοράσει και κάποιο αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Κιμ διαθέτει… πιστοποιητικό αγνότητας κάτι που μπορεί να πιστοποιήσει και ο αγοραστής με δικό του γιατρό.

Η τιμή εκκίνησης για αυτή την δημοπρασία είναι τα 100.000 ευρώ. Σε παλαιότερες περιπτώσεις η τελική τιμή έφτασε να είναι 2,3 εκατ. ευρώ με το γραφείο να κρατάει το 20%!

Untitled

Untitled2

 

Untitled1

Untitled3

Untitled5

Untitled4

 

newsbeast.gr

SHARE: