Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα ο Ιούδας από τον Ιησού της Ναζαρέτ! (Photos)

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, είναι ίσως η πιο γνωστή και επιτυχημένη θρησκευτική παραγωγή, που έχει καταφέρει με τον μαγευτικό και ταυτόχρονα απλό τρόπο, που περιγράφει τη γέννηση, τη ζωή, τα πάθη αλλά και την Ανάσταση του Ιησού, να καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές από 1977 έως και σήμερα.

Επειδή λοιπόν εμείς συνηθίζουμε να βλέπουμε κάθε Πάσχα την σειρά κάθε Πάσχα από το κανάλι του ANT1, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως έχουν περάσει 40 χρόνια από την πρώτη τηλεοπτική της προβολή.


Τα χρόνια πέρασαν και όπως ήταν αναμενόμενο οι πρωταγωνιστές που μας είχαν συγκλονίσει με την ερμηνεία τους μεγάλωσαν και άλλαξαν! Ένας από αυτούς είναι και ο 74χρονος σήμερα ηθοποιός, Ian McShane, ο οποίος ενσάρκωσε τον ρόλο του Ιούδα.
Μετά τον πετυχημένο αυτό ρόλο, ο ηθοποιός ενσάρκωσε και άλλους μεγάλους ρόλους στη μικρή αλλά και στη μεγάλη οθόνη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα Νερά, όπου υποδύθηκε τον Μαυρογένη, η σειρά του HBO, Deadwood αλλά και ένα τηλεοπτικό πέρασμα από το Game Of Thrones.

 

youweekly.gr

SHARE: