Αποκάλυψη! Κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη που ΔΕΝ προκλήθηκαν από το τροχαίο!

Με κάθε λεπτομέρεια αναφέρει ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου στην έκθεσή του τα τραύματα στο σώμα του Παντελή Παντελίδη και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» υπάρχουν ευρήματα-σοκ, καθώς ο άτυχος τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από το θανατηφόρο τροχαίο!

Ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του στην εφημερίδα: «Δηλώνω κατηγορηματικά και το υπογράφω στην έκθεσή μου ότι ο Παντελίδης ήταν στη θέση του συνοδού!» και εξηγεί: «Σύμφωνα με τα εργαστηριακά και τα νεκροτομικά ευρήματα, το ποσοστό αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στο αίμα και στα ούρα του ήταν τόσο υψηλό, που μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και κώμα… Προκύπτει σαφέστατη αδυναμία να οδηγήσει ένα όχημα 2,5 τόνων».

Όσο για τις καταθέσεις της Φρόσως και της Μίνας, όπου φέρεται να έχουν πει πως το όχημα βρέθηκε σε αδιέξοδο και με όπισθεν βγήκε σε μεγάλη οδό, είπε: «Ο Παντελίδης δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει σε κανονική πορεία, πόσο μάλλον σε οπισθοπορεία… Ήταν αδύνατο να χειριστεί το όχημα».

Παράλληλα, στην έκθεση γίνεται αναφορά πως όποιος καθόταν στη θέση του οδηγού και πίσω απ΄ αυτήν δεν θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί καν και ο κ. Ανδρέου εξηγεί: «Πρώτον, δεν θα μπορούσε να τον μετακινήσει μια κοπέλα εάν την είχε πλακώσει με το σώμα του και, δεύτερον, υπάρχει μια ισχυρή συνιστώσα. Ο Παντελίδης κυριολεκτικά καρφωμένος με την μπάρα. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τον μετακινήσει κάποιος, αν όχι αδύνατον».

Από εκεί και πέρα η οικογένεια Παντελίδη έχει στα χέρια της και τη μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται πως είδε το μοιραίο τροχαίο και φέρεται να έχει πει: «Το τζιπ σύρθηκε στο κιγκλίδωμα και τούμπαρε. Βγήκα από το αυτοκίνητό μου κι έτρεξα κοντά στο μαύρο τζιπ. Είδα μια νεαρή να βγαίνει από την πλευρά του οδηγού. Τη ρώτησα αν χρειάζεται κάτι και μου είπε «δεν οδηγούσα εγώ». Στη θέση του συνοδηγού είδα τραυματισμένο τον άνδρα…».

 

youweekly.gr

SHARE: